tiistai 22. maaliskuuta 2016

Seinä!

Jee! Katsokaa nyt. Vihdoinkin meillä on väliseinä ja kirjahylly. Laatikkomme muuttui yksiöstä kaksioksi vaivaisella vuoden tuskailulla. ;) Oven ostimme käytettynä ja laitatimme kuntoon. Seinän yläosan lasien reunukset ovat alumiinia. Mies tahtoi Lundiaa, mä sain päättää värin. Vielä kun saamme ruokapöydän huollosta ja tuon maton sen alle takaisin, ai että meidän kelpaa. Ja eipä muuten ole enää yhtään vihreää pelikaanilaatikkoa.

Veimme itsemme ja sisäiset lapsemme ;) talvilomaksi Firenzeen. Kiipeilin vielä silloin vuoripukin lailla kirkontorneihin. Nyt on jo vaikeaa laittaa kenkiä jalkaan, ja liikkumistani kuvaillaan ystävällisesti vaappumiseksi.

Pikkuruiset ovat tyttöjä ja voivat hienosti. Mä konmaritan ja kirpparoin vimmalla raskaushuuruissani, enkä varmaan edelleenkään ehdi siis jaksa sen kaiken riehumisen jälkeen turhan usein blogihommiin. Mutta parempi varmaan kirjoittaakin vain silloin, kun on edes jotain puolijärkevää sanottavaa. Johan siellä ruudun toisella puolella hermot menisivät, jos alkaisin pommittaa odotusjutuilla, jotka tietysti pyörivät mielessä yötä päivää.

Kerron, kun taas tapahtuu. Pian pitäisi olla esittelyvalmiina muutakin uutta kotoa. Eräät juhlatkin ovat aivan oven takana. Kaunista pääsiäisviikkoa muruset!

 

34 kommenttia:

 1. Vau, tulipa siitä tosi hieno! Ja laatikoiden kaunis vihreä on ihan poissa. Onko tullut vielä vihreää ikävä? :-D
  Hyviä vointeja muru, mä niin tiedän :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lyde. :) Juu ei oo ehtinyt vielä tulla vihreää ikävä, sillä pari laatikkoa odottaa vielä takakontissa taloyhtiön pahvinkeräyksen huomista tyhjennystä. Sen verran olivat ärsyttäviä ja jo tosi pölyisiä, ettei sitten säästettykään seuraavaan muuttoon. Taidetaan silloin ottaa eri värisiä. :D

   Poista
 2. Oho mikä muutos! Aika huikea :) Ja ihana tuo Lundia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva kun tykkäät Jossu. <3 Mä oon ihan rakastunut tuohon mustaan Lundiaan.

   Poista
 3. Jeeeeeeeeee <3 Siis ihan mahtavaa, ihanaa, superia, että saitte sen valmiiksi. Lopputulos näyttää todella hyvälle. Toivottavasti pian pääsen livenäkin tuon näkemään - ja teidät:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eläpä muuta sano armaani. Vähän niin ku että jo oli aikakin. ;) Kiitos. <3 Järkätään niin, että pääset pian katsomaan komeutta.

   Poista
 4. Siitä tuli ihan sikahieno! Kohta nähään <3

  VastaaPoista
 5. Saa niitä odotusjuttujakin laittaa. Täällä ruudun takana ainakin yksi, joka innolla seuraisi tuplaodotuksen etenemistä ;) Odotellessa saat esittää muitakin kuin mustavalkoisia toiveita. Haluatko tyttösille samanlaiset setit vai erilaiset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih Hanna, saatat olla ainoa, joka kestäisi niitä tarinoita. ;) Onks tää semmonen lupaus, että sulle voi valittaa kaikki vaivat Messengerissä? :D Kiitos, oot ihana. Erilaista settiä mielellään, mikäli sattuu löytymään useampaa kangasta. <3

   Poista
 6. Vau! Tosi hieno toteutut ja kirjahylly toimii kivana väripilkkuna. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maru! Vaikka innolla suunnittelin ja jälleen kerran mustan ja valkoisen pyhästä liitosta vakuutuin, yllätti lopputulos silti positiivisesti. Ja kirjat esillä vuosien jälkeen ovat kyllä tosi hyvä juttu. Kiitos miehelle sinnikkyydestä. ;)

   Poista
 7. Wau miten hyvältä näyttää. Lundia näyttää upealta mustana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi! :) Eikö ookin mahtava väri tuo musta Lundialle.

   Poista
 8. Ajattelin ensin, että nyt tulee inspiskuvia jostain Tukholman helmestä, mutta sehän olikin teidän ihanasta kodista! A I V A N U P E A !!!
  Mutta olen pretty sure, että kyllä sulla varmasti tulee ikävä vihreitä kotoisia laatikkoja :D

  Koitahan pakertaa pienet maailman ennen kuin me tullaan Hesaan, päästään nuuskuttelemaan vauveleita <3 Ja ihailemaan sinun kotia taas ! (ehkä me odotamme kutsua tai jotain...hih )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, vai että inspiskuvia. Kiitos, ootpa ihana! <3

   Mä en ihan vielä lähtis noita laatikoita kaipailemaan, toistaiseksi syyhyttää ajatuskin. ;D Toisaalta niitä olis vielä voinut käyttää pölyt pyyhittyään esim. lasten ensisänkyinä... Vielä on kyllä toivon mukaan kolme kuukautta siihen, että voi alkaa höpöjä maailmaan odotella. Mut vaikka musta ei tällä kierroksella emännäksi ole, ensi syksy on uusi mahdollisuus. Katsotaan. Mut valtaisaa mahaa voi ihailla Inspiration Day:ssa, mikäli oon vielä jaloillani. ;)

   Poista
 9. Tosi hieno! Ystäväni sanoo aina, että ihmisen koti ei ole koti ennen kuin kaikki kirjat ovat nähtävillä! Ja teillä on tämän perusteella todella kotoisaa! Peukku! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Heidi! <3 Mies sai tahtonsa läpi, vaikka minä pölyahdistukseni kanssa yritin aikani vastustaa. Parempi noin, tosi hyvä. Kiva juttu tuo värikin välillä. ;)

   Poista
 10. No jopas, onpa hyvän näköinen!
  Voikaa hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansu. <3 Ihanaa kevättä, toivottavasti nähdään pian.

   Poista
 11. Wow! On kuin eri koti! Upea ratkaisu :) Tuleeko ladyt sitten makkariin nukkumaan? Voi että kuinka jännittävää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, dear S. <3 Joo, ladyt (hihi) pääsevät aluksi yhteiseen sänkyynsä meidän sängyn päähän. Pakkohan se on myöntää, ettei me tänne ikuisesti mahduta, mutta alku varmaan menee.

   Poista
 12. Ooh, mitä kaikkea ihanaa! Uusi seinä, ihanat pariovet, Lundia ja PRINSESSAT! <3 <3 Mä en kestä. Ihanaa kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Sally. <3 Kiitos, samoin, ihanaa kaiken uuden kevättä sulle ja teidän perheelle! Kaikkea jännää tulossa. Miten ihmeessä me kestetään? ;)

   Poista
 13. Sopii tuohon tilaan paremmin kuin hyvin. Hylly ja väliseinä.

  Varmasti muuten oikein käytännöllinen juttu tuo oma rajattu makuutila tulevaisuutta ja vauvojen/lasten kanssa elämää ajatellen.

  Mä kyllä vähän odottelen raskauslifestylee tänne blogin puolelle kanssa. Jotenkin niin ihanaa, että teille tulee kaks bebee. Tuitui.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Ilona, näyttää ihan siltä, mitä suunnittelinkin, joten lopputulokseen voi olla tyytyväinen. Kun joku vielä pesisi nuo ikkunat... Eihän se nyt millään tämän vatsan kanssa onnistu. ;) Pakko olisi ollut tehdä seinä jo oman mielenrauhan ja kirjojen takia, mutta nyt oli kyllä megapakko tirriäisten vuoksi.

   Voihan raskauslifestyle! Se on kuule niin omiaan houkuttelemaan kaiken maailman höyrypäitä jättämään avuliaasti kritisoivia kommenttejaan, että taidan jättää väliin. Mut hei, sometetaan armas vaikka privana näitä. <3

   Poista
 14. Tosi wau wau ratkaisu! Pikkurinsessoille terkut ;) ja halipusit sulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kehuista ja terkuista. Hylly myhäilee niille ylväästi ja tytöt potkivat iloisesti. Pusuja ja ihanaa Manse-meininkiä, voimanainen! <3

   Poista
 15. Hieno seinä! Voi, kahden prinsessan äitinä on kyllä ihanaa! <3 Tsemppiä odotukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! :) Uskon, että tulee ihanaa, vaikka haastavaakin varmasti aluksi. Kiittelen täällä Suomen äitiyslomasysteemiä. Kiva, että saadaan rauhassa opetella elämää yhdessä. <3

   Poista
 16. Ihan mahtava kokonaisuus!! Todella tyylikästä!

  VastaaPoista

Kiva saada postia. :)