maanantai 28. syyskuuta 2015

Sillä välin blogin ulkopuolella
Välillä tapahtuu enemmän blogin ulko- kuin sisäpuolella. Onneksi on Instagram, joka kertoilee omia, pieniä tarinoitaan silläkin aikaa, kun blogi ottaa viikon pituisia nokosia. Tässäpä sekaisin kuvia heinäkuun lopusta viime lauantaihin, jolloin söimme kotona kaveriporukalla. Tervetuloa seuraamaan menoani Instankin kautta.

Kotona on viime viikolla mietitty makuuhuoneen ja olkkarin välisen seinän rakentamisen konkretiaa, ja yritetty päästä suunnitelmissa lukkoonlyötyihin ratkaisuihin. Vielä hieman hiertää, mutta ehkäpä tämä viikko antaa vastauksia. Onneksi sentään nyt on tekijä selvillä. Keittiön viimeiset niitit taas eivät ota naksahdellakseen paikoilleen, sillä liesituuletin on edelleen hakusessa. Hyvät ihmiset, nyt saa ehdottaa yhteiseen hormiin poistavaa, siroa, mustaa tai valkoista saarekemallia.

Tämä rouva to be lähettää nyt esteettömyystodistushakemuksen, ja voisipa vaikka tänä iltana keskittyä surffailemaan ensimmäistä kertaa muillakin vihille menoon liittyvillä sivuilla. Huh, onneksi suunnitteilla on ainoastaan pienimuotoista ilonpitoa. Hermojani kun en suostu näin iloisen asian takia menettämään.


Hyvää viikkoa ja mahdollisimman nopeaa sujahtamista viikonloppuun! 

 

2 kommenttia:

 1. Siellähän on tapahtunut vaikka mitä kivaa, siis siellä blogin ulkopuolella.
  Pienten häiden järjestäminen on kivaa, meillä toli tosi pienet häät, n.40 vierasta, oli kyllä ihan paras ilta ever.
  Mukavaa alkanutta viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tylsää olisi elämä, jos tällä kirjoitustahdilla ei mitään blogin ulkopuolella tapahtuisi. ;) Musta tuntuu, ettei meilläkään mennä tuon vierasmäärän yli. Iloista viikkoa, Outi!

   Poista

Kiva saada postia. :)