perjantai 6. maaliskuuta 2015

Snift kylpyhuoneestaDon't you just love ylivalo? I do. Kamerarukka oli aivan ihmeissään, kun otin kuvia kylppäristä yhtenä lopputalven pimeistä päivistä. Näistä tuli mun mielestä jotenkin tosi kauniita. Ehkä juuri siksi, etten välittänyt muusta kuin valkeasta ja mustasta. Ja niistä välitinkin sitten paljon. Överi on kaveri.


Jonkinlaista luopumisen tuskaa mä tällä pienen pesutilani kuvaamisella taatusti käsittelen. Uuden kodin kylpyhuone ja wc ovat paljon paremmassa kunnossa, mutta häviävät taatusti fiiliksessä tälle rähjäromantiikalle. Sille, jota on vähän pakkokin ylivalottaa. Piilottaa valkealla. Muutenkin tulevaa kotia on laitettu modernimpaan suuntaan. Puitteet henkivät vanhaa, mutta päällä on paljon uutta. Pitänee siis nyt imeä tätä rämärakkautta varastot täyteen ennen lähtöä. Voi tätä hyvää kotia. Mun ekaa omaa.

Näiden mietteiden keskellä täytyy varmaan pian tarttua saamaani haasteeseen asioista, joista en suostu luopumaan. Sitä odotellessa, ihanaa perjantaita!


4 kommenttia:

 1. Voi vitsit, oispa meidän pieni ja rähjänen kylppäri näin kiva <3 Sitä ei nimittäin jäisi kaipaamaan K U K A A N. Ei takuulla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, Sirpa! :D Rämässähän sitä kauneutta juuri onkin. Tosin on vuosikymmeniä, joilla laitetut kylppärit ovat hieman, miten sen nyt kauniisti sanoisi, hmm, haasteellisia silmälle. ;)

   Poista
 2. Ei näistä kuvista överiä tullut. Kaunis kylpyhuone! Hauskaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa, onnistuin siis valkoisen ansiosta piilottamaan ei-toivotun. Kiitos, Outi. ;) Iloista viikonloppua!

   Poista

Kiva saada postia. :)