torstai 12. maaliskuuta 2015

Maistiaisia KevätmessuiltaSinnessä olen käynyt ennenkin. Porvoossa, eräällä iloisella kesäreissulla. Tänään pääsimme tutustumaan Helsingin Sinneen, kun olimme testaamassa tulevien Kevätmessujen Kokit 1995-2015 puutarhassa -ravintolan menua Lauran kanssa. Oli siellä muutama muukin kutsuvieras. Kuvat ovat allekirjoittaneen taattua säätöä, but you'll get the picture.


Messukeskuksen Kevätmessuilla herkkujaan tarjoava pop up -ravintola Kokit puutarhassa juhlistaa 20-vuotiasta Vuoden Kokki -kilpailua. Vuoden kokki 2010 Mika Palonen on suunnitellut ravintolan ruokalistan, joka on tarjolla messuilla 27.-28.3. klo 11-17. Samalla messualueella ravintolan kanssa kisataan Vuoden Kokki- ja Vuoden Tarjoilija -titteleistä sekä valitaan Suomen seuraava Bocuse d'Or -edustaja. Paikalla on myös Vuoden Kokki -voittajia 20 vuoden varrelta.

Street food -tyylinen menu maistui mulle. Suosikkejani olivat sitruunainen lohitartar ja avokadoa sekä tulinen lihaleipä ja Valio Luostari -juustoa. Tosin en harmitellut myöskään karamellisoitujen possunribsien ja korianterin syömistä. Tarjolla on siis jotain muuta kuin sitä perinteistä messupullaa. Kaiken päälle näitä herkkuja pääsee maistelemaan sopuisalla viiden euron kappalehinnalla.

Jos mietit Kevätmessuille lähtöä, osallistu ihmeessä messulippujen arvontaan, jonka hujautan käyntiin täällä huomenna. Samalla lipulla on tutustuttavana viisi tapahtumaa: Kevätpuutarha, Lähiruoka & luomu, Oma koti, Sisusta! ja OmaMökki. 


Huomiseen! Iloista viikonlopun odotusta!2 kommenttia:

Kiva saada postia. :)