perjantai 14. marraskuuta 2014

Kuusikulmaista


Hauskasti näkyy tuo yllä loistava valoketju laatan pinnalla. Perjantaita!
















Kiitos Johanna kauniista marmorituliaisesta. 
Kuusikulmion muoto se vain jaksaa kiehtoa mua. Sitä on näkyvissä niin keittiössä kuin kylppärissäkin. 


Tämä aamu toi viimein sen hetken, kun aivoissa välähti viikon järkevin ajatus. Jää nyt hullu kotiin sen sijaan, että viettäisit viikon viidennen kipeän työpäivän. Sellaisen, jona tuntuu koko ajan siltä, kuin yrittäisi tunkea kuusikulmiota lastenlelun kolmionmalliseen reikään. Olo onkin ollut kauniisti sanottuna vaihteleva tänään. Onneksi en mennyt. Enkä tietenkään mene illalla työpaikan pikkujouluihinkaan. Viime vuonnakin olin flunssassa tähän aikaan, jipii. Mitähän jännää vääntäisi näistä vuosien varrella käyttämättä jääneistä teatteri- ja konserttilipuista... No, lepäämällä nyt voi sentään vielä toivoa, että viikonloppuna pääsee tekemään jotain kodin seinien ulkopuolellekin. Katsotaan. 

Sairaspäivän piristykseksi olen askarrellut hieman. Ensi viikon kuusikymppisille vähän koristusta, ja omaa jouluoksaakin varten hujautin siinä sivussa tuon minuutin pika-DIY:n. Viime joulun lempikoristeiden oranssista kolmiosta tuli kaakelitarran palasella hennon vaaleanpunainen. Toiselta puoleltaan se on puunsävyinen.

Pitihän mun tylsyyden karkoittamiseksi aamulla myös pikkuisen leikkiä karkilla. Oli muuten namukaupan tädin kärsivällisyys selvästi koetuksella, kun iltana muutamana tonkia kolistelin suurella kauhalla laatikosta niitä oikeita kirjaimia. Mitäs laittavat myyntiin kirjainkarkkeja. Tottahan niillä haluaa kirjoittaa. Joo, tiedän. Saakohan musta ikinä aikuista?


Kaunista viikonloppua!


7 kommenttia:

  1. Jos yhtään oppivat karkkikaupassa,niin ensi kerralla siellä on myös pihdit ;)

    Onpa kodikkaan näköistä taas ♡

    Eikö ne työpaikan pikkujoulut voi olla aika riskialttiita tilaisuuksia? Turvallisempaa jäädä kotiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, suunnitelmissa rakentava ehdotus karkkikauppiaalle. ;)

      Kiitos, Ilona. Oon tämmöinen talvikäpertyjä, ja puitteet ovat tärkeät. Nyt täällä on hyvä olla.

      Oot oikeassa. Kyllä siinä varmasti välttää muutamankin hasardin tilanteen ja säilyttää paremmin kasvonsa jäämällä kotiin näinä riskialttiina pikkujouluiltoina. :D

      Poista
  2. Kivoja karkkeja! Näyttäisi siltä, että olet saanut tussin jäljet pois kaakelista? Toivottavasti olet siellä jo paremassa kunnossa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, pahoja, mutta kauniita. :) Tussi lähti mainiosti, kiitos kysymästä. Ja eilisen ulkoiluharjoitukset kohensivat oloa kummasti. Nyt on jo parempi olo. Toivottavasti sulla oli hauska messumatka.

      Poista
  3. Voi ei sun flunssas kanssa :(
    Toivottavasti oot jo kohta kunnossa, että päästään viikonloppuna terveinä nauttimaan retkeilystä ♥

    Mistä tuo vanerikolmio on? Itsetehty?
    Mulle tuli tunne, että tuollaisia pitäisi kuuseen joskus saada. Puukoristeet on niin kauniita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän syvältä taas tää flunssailu. Nyt on iiihana yskä- ja räkisvaihe menossa. ;) Mut kyllä mä tästä tokenen viikonlopuksi.

      Kolmio on ostettu TOKYOn joulumyyjäisistä muiden vanerikoristeiden kanssa viime jouluna. On pyöreää ja eri päin olevaa kolmiota. Raitaa ja yksiväristä. Nam! Mun lempparikoristeet. Tuut tänä vuonna mun kans sinne myyjäisiin, eiks juu? 28.11.

      Poista
    2. Voi mä toivon niin. Kipeenä ei oikein jaksa reissailla :(

      Pihkura, kun noi on aina viikonloppuisin ainoastaan. Me ollaan aina maalla, kun jotain tapahtuu.

      Poista

Kiva saada postia. :)