torstai 23. lokakuuta 2014

Tukholma 2: Pakkauksia ja muita ihaniaMullahan ei silmä yleensä kauniisiin asioihin tartu, ei sitten millään. Pakkauksiin varsinkaan. ;) Tässä maailmaa linssin läpi katselleen huomioita kauniista, hauskasta ja kivasta tavarasta Tukholmassa. Olipa onni, että oli kamera matkassa. Ei tarvinnut ostaa mitään näistä. Hyvä hyvä!
NK:n pakkauksia voisi tämä mustavalkoisen rakastaja tuijotella tunteja.
Yritin ja yritin, mutta en saanut valittua mieleistäni valopalloyhdistelmää. Ehkä ensi kerralla. Affären, Gamla Stan. Myös ensimmäisen kuvan kirjainkynttilät kuuluivat liikkeen valikoimiin.
Lagerhaus oli yhtä iloinen tuttavuus kuin ennenkin. Sieltä sitten aina löytää vaikka mitä. Esimerkiksi pahvilautasia, kaakelitarroja, kerrostarjottimia, tiskiainetta. No, kaikkea semmoista, mitä ihan kaikki yleensä ulkomailta kotiin raahaavat. ;D Ja aina, ihan aina, tahtoisin tuoda lahjapaperirullia. Laivassa olen toki tuonutkin, monesti. Nyt ei onnistunut.
Ei ollut NK:n sisustusosastossakaan valittamista. ;)


Turha harmitella myöskään Illums Bolighusin näkymiä. Joulu oli tullut.


Ehkä pitäisi... :D


6 kommenttia:

 1. Mua vaivaa niin tuo sama rakkaus serkkuseni..ihania juttuja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, en olekaan ainoa. ;D Ja hei sinä, serkkunen. :)

   Poista
 2. - NK:n paketit. Eikö kaikkea supermarketissa myytävää voisi ostaa tuollaisissa? Mur.

  - On se hyvä, että on kamera. Saa tän kaiken kauniin talteen ilman ostamista. Joo.

  - Lahjapaperit. Minäpä oon tuonut matkalaukussa mm. Wienistä. Kulmittain mahtui ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just niin! Kaikki pakkaukset kauniiksi, kiitos! Tosin ruuan markkinoinnin puolella kai ollaan hieman eri mieltä, kun ilmeisesti kotoinen ja tuttu myy.

   Juu, bloggaamisessa on kyllä se ilo, ettei kaikkea kaunista tarvitse saada itselleen, kun kuvat laittaa tekstin kanssa julkaisuun. :) Voi käydä sieltä ihailemassa, jos ikävä tulee, ja haluttavien tavaroiden hankintaharkinnassakin tämä julkinen pohtiminen auttaa kummasti. Kommentit ovat kultaa.

   Ahaa, vai että kulmittain olisi mahtunut... Hmm! Next time! ;) No joo, oli mulla kyllä aika täysi, joskin väljästi pakattu laukku paluumatkalla. Olisi voinut paprut lyttääntyä tällä kertaa, vaikka painoa kassilla oli vaivaiset 14 kg.

   Poista
 3. Oih, pitäis kyllä lähteä himppasen pidemmälle sisustusshoppaamaan, Helsinkiin kyllästyy niin kovin äkkiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Kööpenhamina ja Tukholma herättelevät kivasti Suomi-unesta. ;)

   Poista

Kiva saada postia. :)