maanantai 13. lokakuuta 2014

Pieni suuri paketti + alekoodi
Tämän maanantain piristys oli postiluukusta eteismatolle hypähtänyt Printicin valokuvakuori. Eipä mennyt monta päivää tilauksesta, kun kirje Ranskasta saapui. Olen yrittänyt epätoivon partaalle saakka tilata näitä "polaroid"-printtejä kesän Instagram- sun muista kuvistani, vaan eipä jaksa vanha iPhoneni enää kaikkia ohjelmia pyörittää. Tämän firman puhelinsovelluksella juttu onnistui, ja ilo on suuri. Pieni, suuri asia. :) Ei kun suunnittelemaan kollaasia eteisen seinälle.

Jos innostutte lataamaan applikaation puhelimeen ja tilaamaan Printiciltä näitä hauskoja kuvia esimerkiksi Insta-otoksistanne, käyttäkää ihmeessä kassalla alekoodiani A750C1, jolla saatte vitosen alennusta ensimmäisestä tilauksestanne.
Viikonloppu latasi akut täyteen. Olimme tyttöporukalla maalla. Ystävä piti meille opiskelutyönään joogaa ja taideterapiaa yhdistelevän retriittiviikonlopun. Että olikin kaiken sen itsetutkiskelun seassa hauskaa. Vakavien aiheiden ja henkilökohtaisten asioiden hiljaisen työstämisen vastapainoksi huumori oli äänekästä ja hurjaa. Nauru pidensi kaikkien ikää taatusti ainakin vuodella. Hih, vapise, Vain elämää! Täältä pesee (yli)tulkintaa ja kyyneleitä. ;) Kiitos, ihanat naiset!


Tästä on hurjan hyvä laskeutua huomisen työpäivän jälkeen syyslomalle.

Kaunista ja energistä viikkoa!4 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia! Ja mikä ihana viikonloppu sulla on taas ollut :) Ihanaa lomaviikkoa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)

   Joo, oli kyllä hienoa. Jotenkin tosi mahtavaa olla välillä hetkinen kotoa pois. Katsoo asioita (ja kotia) palatessaan ihan uudesta vinkkelistä.

   Kiitos, loma sopii mulle just nyt vallan mainiosti. ;)

   Poista
 2. Ihania kuvia vilahtelee :) Ja miten ihanalta kuulostaa tuollainen retriitti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Katja. :)

   Viikonlopun ohjelma oli kyllä juuri sitä, mitä kaipasin. Kaukana arjesta.

   Poista

Kiva saada postia. :)