tiistai 23. heinäkuuta 2013

Ihan paras naapuri

Nuo on sen pippurimyllyt.

Naapurirappuun muutti alkukeväällä tosi kiva tyttö. Siitä tuli heti mun kaveri ja alettiin leikkiä yhdessä. Tai no, oikeastaan olemme tunteneet jo aika monta vuotta, ja neiti kuuluu mun Helsingin-perheeseen. Täydellistä siis. :)

Käymme naapurin kanssa iltalenkillä Käpylän, Kumpulan, Koskelan ja Oulunkylän suunnilla. Yhteisten retkiemme kohteena on usein myös yksi Käpylän helmistä, huipun valikoiman ruokakauppa Mustapekka. Viime kerralla haimme aamulenkillä viiden kilon laatikot mansikoita. Tai eipäs, viimeksi ne taisivatkin olla ainekset pizza biancaan. Sen lisäksi, että käymme silloin tällöin yhdessä kaupunkiriennoissa, maailmaa parantavasta iltalasillisesta naapurissa on muodostunut jo lähestulkoon tapa. Tiedä sen hyvyydestä noin fyysisen terveyden kannalta, mutta mieltä se kyllä virkistää. Tulee järjestettyä halki poikki pinoon riemut, murheet, suunnitelmat ja hetken tärkeimmät. Lainailemme myös toisillemme kirjoja, tikkaita, avaimia, tietokoneasentajia, remppareiskoja sun muita kulloinkin tärkeitä esineitä ja henkilöitä. ;) Vein taannoin kukkaseni reissun ajaksi naapuriin, ja siellä se oli kylpenyt iloisesti ja viihtynyt hyvin.

Kutsumme toisiamme aamiaiselle tai illalliselle tämän tästä viikonloppuisin ja näin lomalla arkenakin, eikä kahvimaidon loppumista tarvitse  surra. Jompi kumpi on aina muistanut. Naapuri on loistokokki, ja tämän päivän kuvat olenkin napannut hänen pöydästään useammalla visiitillä.


Naapurille tulee Glorian ruoka ja viini. Hirmu kiva juttu mun mielestä. ;)


Pihallamme on rento pergola, ja näin lomalla kannamme varmasti vielä aamukahvit puutarhaan. Toissa viikolla brunssailimme, kun oli vieraita. Ai niin, se grilli-ilta pihalla Helsingin-perheen kanssa on edelleen suunnitteluasteella. Nyt toimeen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva saada postia. :)