maanantai 24. kesäkuuta 2013

Uusi ruokailuryhmä


Tässä se nyt vihdoin on. On ollut jo kuukauden päivät, mutta laiskuus sentään. ;) Myin siis suuren lasipöytäni kylmän kolinan vuoksi Huudossa ja ostin samaa kautta tämän pienen, sympaattisen koivuryhmän. Kaanin tuolitkin muuten menivät helposti uudelle omistajalle yhdellä osta heti -huudahduksella. Silja sydän nettihuutokaupat.

Tykkään ryhmässä erityisesti noista kuvioleikkauksista jaloissa. Ne olivatkin yksi kriteeri etsinnässä. Toinen oli pöydän pieni, vain metrin halkaisija, ja kolmas juuri se, että pöydässä on neljä jalkaa yhden sijaan. Pyöreän pöydän siis halusin. Ja pinnatuolit.
 
Nyt mulla mahtuu ruokapöytä keittiön puolelle, uskomatonta! Oikeastihan seinä keittiön ja muun kodin väliltä on purettu, mutta mua ilahduttaa ajatus siitä, että olisin vanhassakin huonejärjestyksessä saanut sen pois olohuoneesta. Tosiasiassa voi hyvin olla, että pöytä kyllä kohta siirtyy taas entiselle ruokailupaikalle toiseen päähän residenssiä. Mulla on nimittäin ikävä keittiödivaaniani, joka on aika surullisen näköinen tuolla olohuoneessa.

Ihmeekseni olen pystynyt katselemaan kylmien sävyjen valtaamassa kodissani todella hyvin tuota kellertävää puunsävyä. Alkaakohan maku muuttua, vai tarvitsenko yhden säännön rikkovan elementin antamaan särmää sisustukselle? Pohdinta jatkukoon. Minä, mustan, valkean ja harmaan rakastaja, olen kyllä viime aikoina yllättänyt itseni ihailemasta esimerkiksi konjakinsävyistä nahkaa. Hmm! :)Joskus pöydällä on kukkia, mutta useammin se näyttää kyllä aikas pitkälle tältä. ;)


2 kommenttia:

 1. Mä etsin myös näitä tuoleja, mutta ehdottomasti ilman tuota jalkojen muotokurvia. Istuttuani totesin ahterini olevan liian iso pinnatuoleihin, joten vaihdoin tuolien mallia, en valitettavasti ryhtynyt laihikselle.

  Tää on kyllä kaunis ryhmä, vaikka mä edelleenkin ihmettelen, ettet napannut maalisutia käteen.

  -Milla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuo maalauksen aikakin varmasti koittaa, saatiin nimittäin veljen kanssa pizzalaatikolla aikaiseksi valkea palovamma pöydän pintaan. Voi meitä sankareita. Mutta minkähän väriseksi tuon maalaisi? Mattamusta houkuttaa, samoin vaaleanharmaa ainakin tuoleihin. Katsotaan.

   Poista

Kiva saada postia. :)