maanantai 27. toukokuuta 2013

Vaatetangoa

Eikös ole hieno tämä vaatetanko Kluuvin kauppakeskuksessa, The Brand New Maranellossa. Silmä jäi vaatteiden sijaan kiinni metalliin. ;)Mulla on kotona tämmöinen musta, myöskin suht robust ja tehdasmainen vaaterekki, jonka ostin Huuto.netin kautta. Jotenkin tuo metallin sävy kyllä sai miettimään, pitäisikö omalle telineelle joskus näyttää spraymaalitölkkiä tai ainakin hioa osa maalista pois. 


4 kommenttia:

 1. Aivan mielettömän hieno vaatetanko tuo musta! Muistan nähneenin pari viikkoa sitten sunkin kehumassa Granit-myymällä rustic-henkisen vaatetangon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Harmi, ettei ihan vaatesäilytykseen oo tuo tässä kodissa mahtunut. Mutta makkarissa se silti on. Granitin vaatetangot ovat myös hienoja, mutta oma tanko tuli ostettua ennen Granitin tuloa Suomeen.

   Poista
 2. Tuo ostamasi vaaterekki on polttomaalattu, joten elä pilaa sitä spray maalilla, vaan kannattaa polttomaalauttaa se haluamansa väriseksi. Parempi lopputulos ja kestävämpikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä googlata polttomaalaus. Kiitos tiedosta. :) Onneksi en oo enää viime aikoina tuntenut tarvetta maalailla tankoa.

   Poista

Kiva saada postia. :)