tiistai 7. toukokuuta 2013

Kevätpuuhia 2

Kuten ikkunanpesukin, kuuluu kenkien hoitaminen niihin mun pakkopullahommiin kotona. No, en kyllä tykkää silittää enkä siivotakaan, joten montakos niitä kodinhoidollisia toimia sitten mieluisien listalle jääkään... Oli miten oli, reipastuin ja hoidin nahkakenkäni ja -laukkuni kevätkiiltoon mehiläisvahalla. Näissä tylsyyspuuhissa ei voi liikaa korostaa sitä hyvää mieltä, jonka niiden selättämisestä saa. Boostia voi hakea vaikka siitä, että tuloksesta saa aikas kivoja kuvia. :)

Nahkakengät paraatikunnossa
Koko omaisuus ;)
Kiiltävä musta on uusi musta.
Rakkaat, jo aika risat muruseni. 
Onneksi suutari hoitaa niitä aina rakkaudella.
Näytillä myös uusimmat tulokkaat: Tigerin kirjekuorilaukun ostin taannoisiin häihin, ja tuo suurin harmaa pelasti työkevääni.
Olen ollut huono-onninen nahkalaukkujen kanssa viime aikoina, ja olin helpottunut, kun löysin tämän Pieces-alesta. Nyt mahtuvat työkamat kunnolla kassiin, eikä tarvitse pelätä vetoketjun hajoamista, joka koitui edellisen laukkuni kohtaloksi alle puolen vuoden käytön jälkeen. Onneksi palautus onnistui.
Salamavalo saa laukun harmaan sisuksen taittamaan siniseen. Aika piristävää. Korvasin laukun oman sisäpussin edellisen, epäonnisen ostokseni dustbagilla.
Luottopussit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva saada postia. :)