keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Unohtuneita kuvia kotoa















Tänään #männäviikot -haasteessa ovat vuorossa julkaisematta jääneet kotikuvat. Taidan todellakin ottaa kotona kameran esiin vain suuren tarpeen vaatiessa, sillä ainoastaan muutama kuva on jäänyt lojumaan kansioihin. Mikä mistäkin syystä, yleensä jostain valokuvausteknisestä. Kuitenkin tämä on mielestäni aika kiva kokoelma. Kuvista huomaa hyvin, miten sisustus on muuttunut puolen vuoden aikana. Muuton tuomien uudelleenjärjestelyjen seurauksena vaihtuivat matot, tv-kaluste ja sohva. Olohuoneen vanha tuoli muutti makuuhuoneeseen uuden tieltä. Vanhaa keittiötä en suostu enää tässä esittelemään, vaikka sekin on haasteen aikarajan sisällä muuttunut pinnoiltaan aivan toiseksi. 
 








Aika paljon on tullut kuvattua perjantaikukkia. Etteivät vain olisi tärkeitä mulle. Kun on tätä kaiken elävän tappavaa sorttia, hankkii mieluummin leikkokukkia kuin rahapuita. Kiitos suuresta luottamuksen osoituksesta ihanalle Viljalle, joka toi taannoin tuliaiseksi ruukkukasvin. ♥  Teen parhaani.


















Mun tyttökylppärini on aivan ihana, mutta kokonsa ja valaistuksensa vuoksi mulle yhtä horroria kuvaustilanteissa. Ehkä yritän vielä talven aikana tehdä siellä jonkin taikatempun, kesän valokaan kun ei auta tuollaisessa pikkuruisessa kopissa yhtään.


 


 








Alimmassa, Lyden ottamassa kuvassa näkyvät jo uusi sohva ja löhötilan yhteen sitova, suuri mattokin. Ne ansainnevat virallisen esittelyn tässä joku kerta. 

Oletteko napanneet kopin haasteestani, jossa menneen puolen vuoden aikana julkaisematta unohtuneet tarinat ja kuvat pääsevät päärooliin? Linkatkaa ihmeessä tuohon alle postauksenne. Kaikki ovat tervetulleita osallistumaan. Tänään heitän haasteen oikein nimellä blogeihin Projekti Verkaranta, Nuapurissa, Cirkus ja Vaaleanpunaisessa hirsitalossa. Ottakaahan koppi, jos rästejä on kertynyt. Iloista iltaa! Huomenna on jo torstai toivoa täynnä.



25 kommenttia:

  1. Ihana koti <3 Muiden bloggaajien kännyköistä löytyy varmaan montakin hyvää vessakuvaa juhlien jäljiltä...tuntui olevan selfieiden suosikkiottopaikka :D ( oliko yhdyssana?)

    Meilläpä satoi tänään lunta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Hih, ne vessaselfiet! :D

      Oi onnea, otithan lumisadekuvia?

      Poista
    2. Kuvat jäi valitettavasti ottamatta kun olin tien päällä ! Täytyy tänään korjata tilanne :)

      Poista
  2. Ihanalta näyttää nämä vanhatkin kuvat! Mutta ruokapöytä sopii oikein mainiosti villisti vinottain niinkuin se oli pari viikkoa sitten! ;DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sally! <3 En oo varma, onko mun ruokapöydät olleet ikinä suorassa. ;)

      Poista
  3. Ihana kuva kokoelma löytyi, kaunista on! <3

    VastaaPoista
  4. <3 Kiitos Gia! Kunpa ne muutkin julkaisemattomat kuvat saisi yhtä sutjakasti loppumaan kansioista...

    VastaaPoista
  5. Aivan ihana toi teidän koti! Niin unelma <3

    VastaaPoista
  6. Hyvältä näyttää! Perjantaikukat on kyllä tärkeitä, myös mullakin....Mukavaa torstaita ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jaana. :) Musta tuntuu, että tänään on torstaikukkien aika, sen verran on ollut virkeä päivä. ;) Hei, ehkä se kummituspuu tulee kaupassa vastaan. Toivottavasti sulla on ollut hyvä torstai.

      Poista
  7. Oi olipas kiva nähdä näitä kuvia, palasi ne hauskat etkot mieleen :) Ruokapöytä oli muuten todella kaunis sillä tavalla vinossa! Erottui hyvin edukseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijai, ne oli kyllä kivat etkot. ;) Jes, taas pisteitä vinoudelle. Mäkin tykkään siitä. :)

      Poista
  8. Aaah! Tuo teidän keittiööööö <3 <3

    VastaaPoista
  9. Oi kyllä niitä riittää. Pitäisi vain etsiä ne tuolta jostain koneen syövereistä. Kiitos siis haasteesta :)

    Ja teillä on siellä niin nättiä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh, että muillakin on niitä unohtuneita. ;) Olepa hyvä.

      Kiitos ihana. <3

      Poista
  10. Oi että teillä on kaunis koti <3. Keittiö, ikkunat ja ja kaikki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heini. <3 Ikkunat ja keittiö ovat munkin suosikkeja tässä kodissa. Ja huonekorkeus, vaikka voisi se ihan hyvin olla vielä pari metriä korkeampikin. ;)

      Poista
  11. Oi kun ihana tila, upeat ikkunat! Ja ihana profiilikuva!:) mulla tuppaa jäämään ihan hirveästi kuvia kansioihin.. Pitäisi edes joskus jaksaa käydä läpi ja poistaa ihan turhat, sekin tekisi paljon jotta niitä jaksaisi joskus selailla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Katri! <3

      Hei sama, mulla on tällä hetkellä koneella 24 000 kuvaa, ja jonkun pitäis todellakin siivota turhat yritelmät pois. Aina pyhästi lupaan itselleni pitää siivouspäivän, mutta parhaana kertana sain siivottua tuhat kuvaa. Toki sekin on aika hienosti, mutta vielä olisi sarkaa. Konehan on ostettu neljä vuotta sitten, ja vanhemmat kuvat ovat ulkoisilla levyillä. Aikamoinen kuvasynti per vuosi on siis tullut tehtyä. ;)

      Poista
  12. Ihanat kuvat! Nähdään hani lauantaina.

    VastaaPoista
  13. Ihania, ihania kuvia! <3 Kiitos haasteesta - pitääkin alkaa kaivelemaan kuvia koneelta..

    VastaaPoista

Kiva saada postia. :)