tiistai 13. tammikuuta 2015

Mustaa talouspaperia, très chic

Silja onnistuneiden valokuvien valtakunnasta hei. Ihan tässä vain tiistai-iltanne 
riemuksi riensin kertomaan, että ostin Pariisista talouspaperia. Mustaa!
Tuossapa ne, pienet tuliaiseni. Itseltä itselle, luonnollisesti. Muihin matkatuliaisiin en oikein uskokaan, koska kuka nyt mitään tarvitsee, ja jokaisella on se oma makunsa. Sama juttu siis kuin muidenkin lahjojen suhteen. Olen huono hankkimaan toisille mieleisiä, joten koska itselleni tarpeeton tavara saa ihokarvani pystyyn, päädyn yleensä antamaan muillekin esineiden sijaan lahjakortteja, herkkuja tai aineettomia paketteja. Ellei mulle siis anneta mukaan ostoslistaa, tuon kavereille reissusta kauniit suklaalevyt ja siinä se.

En voinut vastustaa noita Rifle Paperin vihkoja, vaikka mulla on jo varmaan loppuelämäni tarpeiksi tyhjiä kirjasia. Täytyy alkaa neuloa enemmän, sanoisivat mummokerhossa. Tulisi vihon tarve, kun laskee kerroksia ja piirtää kuvioita. Joo joo, ihan just kohta alan.


Viisi eurolla. Kultaiset turistikrääsä-Eiffelit päätyvät ensi jouluna kuuseen tai oksalle kimaltamaan. #olipakko Alennusteknisistä syistä myös ensi vuoden joulukortit on nyt hankittu. Siellä oli aivan upeita. Kaksi juttua Mercistä näittekin jo aiemmin. Muuten ostinkin perinteisten Sephoran ja Chanelin lisäksi oikeastaan vain syötävää. Kauniissa pakkauksissa tietenkin. Oikeastaan tarkoittaa, että ehkä kuitenkin myös nautimme seuraavan karkkipäivän herkut Miss Étoilen rusettikulhosta, ja ensi joulun enkelikellossa kilisevätkin yllättävät siivekkäät. 

Siis vain pari pientä tuliaista. Ei oikeastaan juuri mitään. Köh. No, ainakaan noissa ei voi olla mitään tarpeetonta tai turhaa. Ni.


10 kommenttia:

 1. Näyttää oikein hyviltä tuliaisilta sulle :D Toi talouspaperi on cool, raaskiiko sitä edes käyttää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Just tossa mietin, että edellinen (valkea) rulla on ihan kohta lopussa. Josko sitä koettais. Että raaskiiko.

   Poista
 2. Pitäähän sulla nyt mustaa talouspaperia olla, eihän sun siis teidän kotiin valkoinen sopiskaan :D Ihania tuliasia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan oikeessa oot, kyllä täytyy olla! :D Toiset kyllä taitavat täyttää matkalaukkunsa vähän muunlaisilla tuliaisilla... Mut niinhän mäkin tein. Täytin paperilla vain T:n laukun. ;)

   Poista
 3. Voi, miksei Suomessa myydä mitään tällaista! :D

  VastaaPoista
 4. Woooot!? Siis mustaa talouspaperia!? En ole koskaan käyttänyt talouspaperia enkä käynyt Ranskassa, mutta nyt vähän tuntuu siltä, että minusta voisi tulla paperinkäyttäjä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä myös Ranskan-kävijä? ;)

   Hieraisin itsekin silmiäni. Luulin ensin wc-paperiksi. Sitäkin olisin ostanut kyllä. Sen verran vankka tää mun musta-addiktioni. :D

   Poista
 5. Kauniita !! Toi musta talouspaperi on ihan ♥
  Täytyy vissiin lähteä itsekin sinne hakemaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)

   Kaikki joukolla Ranskaan talouspaperimetsälle! Pitääpä katsoa talvilomalla Ruotsissakin ruokakauppa tarkkaan. Kerran olin kylässä Tukholmassa, ja siellä oli dollari-vessapaprua ihan perus-ICAsta.

   Poista

Kiva saada postia. :)