lauantai 24. tammikuuta 2015

Bloggaajat Porvoossa

Viikko sitten tähän aikaan olimme viettämässä puuhapäivää Porvoossa iloisen käsityöbloggaajaporukan kanssa. Itsehän olen mitä ahkerin käsityöihminen köh, joten ilman muuta lähdin mukaan. Kotiin tulin kahden lankasäkin kanssa. Muistakaahan kysellä, milloin postaan hienosta, neulotusta viltistä. Katsokaas, kun ihan kohta aloitan.

Lauramaisen Lauran ja Sateenkaarien ja serpentiinien Lauran
 järjestämää päivää olivat viettämässä naiset seuraavista blogeista:


Suurin osa tyypeistä oli mulle ihan uusia tuttavuuksia, mutta sehän se vasta kivaa olikin. Erilaisia, mutta sitten taas ainakin yhdessä asiassa hyvin samanlaisia. Onhan se jo monesti todettu, että parhaiten bloggaajapolon elämän riemuja ja vitsauksia ymmärtää toinen samassa someliemessä lilluva, oli blogin aihe mikä tahansa.Pääkohteinamme olivat Teetee Shop, jossa saimme tietoa Tekstiiliteollisuus Oy:n tuotteista ja toiminnasta, sekä askarteluliike Paperipilvi, jossa koristelimme kangaskassit tekstiilispraylla, sabluunoilla ja kirjailulangalla. Lounasta söimme kauniissa ja ilmeisen suositussa Zum Beispielissä. Päivän päätteeksi kahvittelimme Paahtimolla. Sovittujen aktiviteettien välissä piipahdimme pikkukaupoissa matkan varrella. Harmikseni en löytänyt tälläkään reissulla mitään ostettavaa. Mitä nyt hieman oliiviöljyä, lakritsimarsipaania, karkkia, vanhoja valokuvia, askartelutarvikkeita. Ja tietty valtavasti niitä lankoja. Päivästämme tehtiin muuten lehtijuttu Uusimaa-lehteen. Onneksi en siinä kuvassa irvistänyt.

Tässä mun tuotokseni, musteläikkätesti messinkikirjailuilla. Vapaalla vedin.
Goodie bagien sisältöä oli jännä kaivella kotiin päästyään. Söimme iltapalaksi Skafferista ostetut, täydelliset piparminttutoffeet. Huh, onneksi tuohon kauppaan ei pääse täältä joka päivä. Muuttuisin toffeeksi aika nopeasti. Kiitos naiset, oli huippu päivä. Erityiskiitos järkkääjäihanuuksille. Ja epäilijöille tiedoksi, että kyllä mustakin vielä käsityöihminen tulee. Melkein varmasti ehkä.


12 kommenttia:

 1. Porvoo on ihastuttava!!
  Sinne voi hyvillä mielin lähteä aina ja ihastella kaikkia kivoja puoteja ja tunnelmaa!
  Lähetän tuulen mukana hitusen mantelinkukkien tuoksua täältä etelästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mantelinkukkaterveisistä, Susanna! Siellä teillä on varmasti aivan ihana sää meidän loskaan verrattuna. ;) Joo, kaikille pitäisi tohtorin määrätä vuosittainen Porvoon-reissu. Sieltä saa hymyn kasvoille. :)

   Poista
 2. Mä kyllä tartten kanssa tuollaisen musteläikkätestikassin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman muuta, kyllähän nyt jokainen ihminen tuollaisen tarvitsee. Ostitko sitä väriä?

   Poista
  2. No en! Mä en tajua, mikä viiraus se oli. Haen kato sitten myöhemmin. Koskahan ja mistähän.

   Poista
  3. Sun kanssas! No ei sitten ku uutta Porvoon-reissua, ellei muualta keksi löytää. Olis kyllä hyvä syy mennä takas istumaan niihin ravintoloihin ja kahviloihin. Hmm!

   Poista
 3. Tuosta sun kassista tuli niin kaunis !!

  hahaa - mä ostinkin väriä ja pari kassia.
  Saatan kopioda sua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru. :) Siitä vaan tekemään omaa mustetahratestiä. ;)

   Poista

Kiva saada postia. :)