sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Kotona ♥






Mä sitten tykkään olla kotona. Erityisen hyvältä se tuntuu juuri nyt siksi, että viime kotipäivästä on aikaa vaikka kuinka. Nautin siitä, kun saa vain olla, eikä ole mitään pakollista ohjelmassa. Toisaalta myös viitsii tehdä muutamia pieniä rästijuttuja, joihin ei jaksa viikolla tarttua. Niin kuin esimerkiksi tylsä voileipägrillin puhdistus tai lamppujen vaihto hankalaan kattokruunuun. Hih, tuollaisten ponnistusten jälkeen onkin oikein voittajaolo.

Eilen oli ihanan kirkasta, ja pakkohan siinä oli kaivaa kamera esille. Hyvä, että sen tein, tämä päivä kun on näyttäytynyt varsin synkkänä. Eilisen pirteän kylmää lenkkiä kelpaa tänään sadetta pidellessä muistella. Aurinko paistoi silmiin, mutta ei haitannut yhtään. Meinasi mennä kävely pitkäksi, kun eksyin metsään etsimään jouluoksaa. Siis sitä, johon tänä vuonna vähät koristeeni ripustan. Vielä kuivaus ja maalaus, niin valmista on. Ehei, ei tässä nyt sentään mitään luonnollista haeta. ;)






Vapaapäivänä voisi vaikka nämäkin uutukaiset saada seinälle. Selettin Neon Art -kirjainvalot ovat muuten juuri nyt puoleen hintaan Anne's Garden -nettikaupassa ja Anne's Past & Present -kivijalkaliikkeessä Kruununhaassa.






Keittiön työnurkkauksessa söpöilee viime viikonlopun hurmaava löytöni HM Homesta, messinginsävyinen metallikori. Mahtaakohan siihen koskaan tulla roskaakaan heitettyä, kun on noin nätti.

Olipa rento viikonloppu. Tarpeeksi kotia ja kavereita. Nyt on taas akut kunnolla ladattu. Kiitos eilisen beef wellington -illasta Helsingin-perheelle ja aamupalasta naapurille. Ootte ihania. Jospa seuraavaksi hieman herkkuja. Ettei vain kapenemaan pääse.


Rentoa sunnuntai-iltaa!


8 kommenttia:

  1. Teillä on kyllä kaunista, en ihmettele yhtään, että et malttaisi olla pois kotoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna. :) Samaa ihastelen teidän kodissanne.

      Poista
  2. Onpa siellä tosiaan ollut kunnon auringonpaiste. Jos vastaan tulee niitä tammenterhoja, nappaa muutama taskuun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo näkynyt kunnon terhoja. Aina on kanta irronnut. Mut jos tulee vastaan, nappaan.

      Poista
    2. Mitäs mitäs tammenterhoja? Teidän ois pitänyt mulle vinkkailla. Vähän aikaa sitten niissä vielä kannat pysyi paikallaan ja niitä oli paaaaaaaljon tuossa meidän pihapuussa.

      Ihana aurinko sun kuvissa :))

      Poista
    3. No voi hitsi. Johanna haikaili tammenterhojen perään. No, ensi vuonna sitten kai, kantojen kanssa. :)

      Kiitos Laura. Oli kyllä upea paiste, ja annoin sen tulla kuviinkin niin kirkkaana kuin onnistuin.

      Poista
  3. Kaunis koti onkin oleiluun! <3 "Vino" keittiö näyttää muuten erityisen hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kristiina. :) Joo, tuo pakon sanelema ratkaisu on kyllä osoittautunut hauskaksi. Huijaa hieman silmää.

      Poista

Kiva saada postia. :)