tiistai 18. marraskuuta 2014

Paperia, joo!

Ikeassa tietävät, millaiset joulupaperit, lahjapakkaukset ja pakettikortit tahdon. Tinasotamiehiä, kettuja ja lampaita. Voi kyllä. Nyt kun vielä olisi lahjoja, joita paketoida. Terveisin lahjakortti-ihminen.


Miten tästä kirkkaudesta mitään kuvaa saa? Tai tuosta tuossa alla? Eteisen kattokruunu lähti tänään. Uusien omistajien mukana takaisin vanhoille kotikulmilleen Ullanlinnaan. Siellä sen kelpaa, paraatipaikalla yli kolmen metrin huonekorkeudessa. Snift.
Vielä jäi "muutama" tavara hinnoiteltavaksi myös Lanttilan kirpputorikeikkaa varten, joten nyt pyrstö ylös penkistä. Huomenna viihdyttävät hurmaavat Seminaarinmäen mieslaulajat ja ylihuomenna kamerakurssi, joten tänään pitäisi jotain syntyä, mikäli meinaa perjantaina viedä tavarat. Miten aina voi käydä niin, että sinne jonnekin hamaan tulevaisuuteen varattu myyntipöytä pääsee yllättämään? ;) Ai miten niin muka jo marraskuun loppupuoli?9 kommenttia:

 1. Mikäs uusi metallikori siellä taas on? Hienot on lahjapaperit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No enhän mä voinut tuota vastustaa. Perobassa törmättiin. Ajattelin laittaa siihen tumppuja ja huiveja, mutta paperit ehtivät ensin.

   Poista
 2. Minullakin metallikoriin kertynyt läjä ihania paketointi-ja tapettirullia. Paketoiminen on ihan superkivaa puuhaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans tykkään paketoida, mutta tulokset eivät kyllä aina ole ihan sitä, mitä haen. ;)

   Poista
 3. Ikea on kyllä joka ikinen hetki niin kartalla kaikesta. Aina jouluisin mietin, että kuinka ne vaan osaa suunnitella noin ajankohtaisia ja näköisiä papereita. Ja joka joulu itse päädyn siihen ruskean pahvin väriseen peruspaperiin.

  Kauniithan nuo ovat noinkin, joten mitä sitä turhaan menee kuluttamaan niitä paketoimiseen :)

  Mihin aikaan olet perjantaina Lanttilassa? Jos vaikka tuun samaan aikaan kirppistelemään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyylikkäät ruotsalaiset osaavat, mä aina sanon. :) Tänä vuonna lupaan jopa käyttää noita. Mikäli siis hankin paperiin piiloutuvia lahjoja. Hmm.

   Tavarat saa viedä perjantaina vasta viideltä, joten yritän ajoittaa taksin sopivasti siihen. Olis kiva törmätä siellä, ellei sulla oo jo ruuanlaittokiireet siihen aikaan. Vai olikos teillä samaa kuin eilen -päivä... :D

   Poista
 4. Täällä huhuilee toinen paperifriikki. Joka nurkassa töröttää paperirullia ja ihanimpia en edes raaskii käyttää. Tosi tosi viisasta ;) Mullakin alkaa ens viikolla vimmattu nurkkien tyhjennysprojekti kirpputoria varten. Mä niin nään ton saman tilanteen. Hinnoittelu menee aina viime tinkaan ja kisaväsyn takia kaappeihin jää edelleen myytävää. Tsemppiä myynteihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, paperi on parasta. Miten se voikin koukuttaa noin. ;)

   Kiitos, samoin, voimia sullekin tuohon tuskien projektiin. Huomenna lisää tavaraa pöydälle, ja koti pitäisi käydä sen jälkeen vielä kerran oikein perin pohjin läpi. Jospa tästä taas jotain oppisi... Yeah, right.

   Poista

Kiva saada postia. :)