tiistai 21. tammikuuta 2014

Töölönrantaan


Sunnuntaikävelyllä valo esitteli taitojaan. Ulkokuvat ennen kello kolmen brunssia on otettu puolen tunnin aikana Töölönlahden eri reunoilta. Ja keskeltä, jäältä. Valo tuntuu olevan ihan erilainen joka kuvassa. Kaunis kuitenkin.


Voi että tykkäänkin valosta. Ja ystävistä. 
Ja blineistä ja kaprismajoneesista ja ankankoivista. ;)
Harmi, että tietokoneen trackpad taitaa olla rikki. Voi, mitä taistelua tämänkin tekeminen. Ketterä älykköni haluaisi vain maalailla kaiken ja siirrellä tai poistella kuvia ja tekstiä oman mielensä mukaan. Jokaisen sivun jokainen linkki tulee taatusti klikattua, voi ei. Kuviakin kuningatar lataisi mielellään postaukseen koko kansiollisen tai vaihtoehtoisesti vain yhden. Hurmaavan oikukasta. Taitaa olla Airi-rouvalle luvassa tohtorireissu. No, jospa hänen villapaitansa olisi valmis kotiinpaluuseen mennessä, kun mulle tulee pakollinen koodaustauko. 

4 kommenttia:

 1. Voi Airi :(

  Mutta noi kuvat on upeat! Ihanat luistimen jäljet. Mä oon kyllä niin arkajalka, etten jäälle taitaisi uskaltaa, vaikka kauniille näyttääkin. Ja Töölönrannan brunssi. Nam! Tekisi mieli mennä taas. Viimeksi oltiin keväällä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin heräsin vasta sunnuntai-illan uutisista, kun joku sanoi, että aika rohkeesti on ihmiset jäille lähteneet, vaikkeivät ne vielä ole ihan pitävät. Hui! Mut joo, Töölönlahti nyt kyllä oli jäässä, kun on tuommoinen pieni ja asteen verran jämähtäneempi "lammikko". :) Arka oon itsekin jäille menemään.

   Poista
 2. Kiitos kauniista hetkistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos teille, pelastaja-armeijani ihanat jäsenet. <3

   Poista

Kiva saada postia. :)