lauantai 25. tammikuuta 2014

Joululahja itseltä ♥ ja armas Karl
Onpas keltaisia kuvia, mutta antaa mennä, kun näin illalla otin. Hoksaatte varmaan, mitä tästä kuvasta pitää katsoa. Ei, ei noita uusia tyynyjä, joihin suru puserossa kaupungilla ja nettikaupoissa vaellellessani sorruin. Katsokaa musiikkisoitinta!


Tässä hän on: Bosen bluetooth-kaiutin, joka täyttää yksiön hienosti äänellä. Kylläpä lähti taas elämänlaatu nousuun, kun pitkästä aikaa voi kuunnella musiikkia muualtakin kuin tietokoneen kaiuttimista. Oli pakko saada tuo valkea versio, jossa on oranssi-valkoinen nahkakansi iPad-tyyliin. Onneksi lahjan antaja tiesi tasan, mitä halusin. ;D

Kaverina soittimella on ystävältä joululahjaksi saamani Karl Lagerfeld -puhelinkuori. Hih, tuo ponnaripää hymyilyttää joka päivä. Kiitos, Kaisa. Washi-teippailutyyliä, jee. 

Pian menen kyllä unille. Mun luona yötä olleen ystäväisen kanssa meni eilen myöhään, ja päivä on ollut aika unelias. Muutenkin on väsyttänyt, töihinpaluu ja sen semmoinen. Odotan innolla nukkumista. Ilman unia, kiitos. Sen verran kummallisia ovat olleet viime aikoina muistiin jääneet unikuvat, etten kaipaa yhtään lisää. Huomiselta toivon ulkoilua, aurinkoa ja vähemmän kyyneleitä kuin tänään. Pus. Kaunista loppuiltaa.


5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitti. Oli pakko saada, kun tähän muutin, ja oon jaksanut katsella sitä hyvin. :)

   Poista
 2. On se hieno! Ja ihana tuo kaksi mattoa päällekäin, onhan siinä kaksi? Ja tuo lautalattia, huoh! Mukavaa uutta viikkoa sinulle ja toivotaan vähemmän niitä kyyneleitä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö! ;) Joo, laitoin nuo kaksi mattoa jemmaan tuonne senkin alle. Joskus aiemmin jäi vahingossa matto tuonne siivouksen yhteydessä tms., ja jotenkin se ei yhtään häirinnyt silmää. Nyt on sitten kaksi. Ja tyynykin. Mitähän päikkäripaikkaa mä tuonne oikein suunnittelen? :D Ja kyllä, ihanan kamala lautalattia on kyllä symppis kodinhenki. Mullahan se siis odottelee melkoisia korjaustoimenpiteitä, mutta on söpö noinkin. Välillä menee siihen hermot, mutta noin suurimmaksi osaksi jaksaa sulkea toisen silmän.

   Kiitos Johanna, eiköhän tämä päivä ole eilistä rauhallisempi. Kaikkihan on kuitenkin ihan hyvin. :) Kaunista sunnuntaita sulle!

   Poista
 3. Oi! On siinä lahjan antaja tienyt mitä hankkia pitää ;)
  Kaiuttimet on yleensä aika kamalia, mutta tuohan on suorastaan kaunis!

  Toivon, että sun toiveet tälle päivälle toteutuu ♥

  VastaaPoista

Kiva saada postia. :)