keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Tädin pieni neulahammas



Kuva on otettu veljen ja tämän vaimon luona keskellä kirkasta syyslomapäivää. Valo leikkii kauniisti sälekaihtimilla korostaen olohuoneen harmonista ja rauhallisen kodikasta sisustusta... Mutta hetkinen, mikäs pirpana se tuolla divaanin alla järsiikään onnellisena lahjanarua?

Pieni Myy painaa kolme kiloa. Iästä en ole varma. Aha, kuulemma kohta kymmenen viikkoa. Äiti on kääpiösnautseri ja isä englanninspringerspanieli (au, oikeestiko tuo kirjoitetaan noin?!). Kävi jokin mystinen, suunnittelematon hupsistakeikkaa-juttu koirain kesken, ja sen seurauksena olen nyt tämän ihanan, terävähampaisen pikkutytön täti. :)

Myy on hirveän etevä syömään varpaita, takkapuita, villasukkia, sanomalehtiä ja lelueläimiä. Pehmoketun retuuttaminen on sen lempipuuhaa. Kuvia kiitäjästä on miltei mahdotonta saada kamalan vauhdin ja mustan värin vuoksi. Uniaikaan voi yrittää hieman paremmalla onnella. Söpö se on kuin pieni possu. Oi... ja nyt kyllä loppuu tämä lässyttäminen. Hyvänen aika, iso ihminen! ;)


Koiratyyny :D







Tervetuloa osallistumaan arvontaan.  Sanaa siitä saa jakaa eteenpäin. Iloista viikon jatkoa!

9 kommenttia:

  1. Awwwww mikä ihanuus! <3 <3 Tekis mieli nuuskuttaa vähän vauvakoiran tuoksua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun veli fiilistelee aivan täysillä vauvansa kans. Naurattaa, kun iso mies kuvailee sitä, miltä esim. koiravauvan vatsa tuntuu ja tuoksuu. ;) Mut juu, kyllähän tuo on aika vastustamattoman söötti tapaus. Kuten pennut aina.

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Eiks ookin. :) Ja se ei edes hauku! Lisää sööttiyspisteitä kummasti mun kirjoissa.

      Poista
  3. Aaaaawwwww ♥

    Mä kävin tietkö tänään myös katsomassa koiravauvaa. Sisko perheineen otti beaglen. Jestas mikä söpöliini sekin. Kummipoikaa (6v) vähän nauratti, että oonko mä nyt sen koirankin kummi. Joo, tottakai :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä heitin sua taas haasteella. Häirikkö :D

      Käy kurkkimassa ja tee jos siltä tuntuu...

      Poista
    2. Jahas, nyt on siis koiravauva-season. :) Ihania höppänöitä ovat kyllä. Ilman muuta oot kummi, ku mustakin tuli täti. ;) Ja joo, tosi kiva haaste, otan ohjelmaan. Kiitos Laura, heitä mua anytime. :)

      Poista
  4. Mikä ihana talttahammas!! Ihan kertakaikkisen hurmaava vahinko, toivottavasti häntä nähdään enemmänkin! Mikään ei voita koiranpennun tuoksua, voi että... Jossei ne muuten ole vielä tarpeeksi syötävän ihania, niin sitten niiden anturatkin vielä tuoksuu ihan popcornilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi teitä koirahöpöjä. ;D Taisivat tuon pentusen omistajatkin höpistä jostain kummista tuoksuista. Jouluna sitten lisää kuvia, kun menen veljentyttöä katsomaan. ;)

      Poista

Kiva saada postia. :)