sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Silmiä särkee! :)


Mun uudet sisätossut ovat herättäneet huomiota työpaikalla. Ihastuneita kommentteja on saanut kuulla päivittäin. No, ovathan ne hienot, ja on ihanaa hissutella päivät villasukissa.
Äiti teki mulle muutama vuosi sitten kaupan poistokorin langoista nämä lähes polveen saakka yltävät, neonpunaiset villasukat. Sävy on niin kirkas, että kamerakin oli ihmeissään. Näkyy tuloksesta. Nyt ompelin sukkiin nahkapohjat, että ne olisivat kestävämmät ja täyttäisivät sisätossukriteerit. Kerrankin pääsee about aina mustaan pukeutuva todistamaan, että osaa muutakin. Kunpa tämän näkisi se oppilas, joka vuosia sitten ystävällisesti ennusti mun masentuvan ja kuolevan nuorena, kun pukeudun vain mustaan. ;D


Meillä virkkaillaan tänä syksynä töissä koko porukan voimin taideteosta. Siksi henkilökunnan huoneen sohvapöytäkin pursuu lankoja. Annoin tällä viikolla oman panokseni teokseen. Tuli hupaisan hirveää jälkeä, mutta ajatus lienee tärkein. :)
Eilinen Ruhoryhmän kokkausilta hieman verotti voimia, joten tänään taitaa olla aikainen nukkumaanmeno paikallaan. Tulevalla viikolla on luvassa syyslomariemuja, mutta ennen sitä vielä muutama työpäivä. Pitäähän mun kerätä kokeita korjattavaksi junamatkalle. ;)


8 kommenttia:

 1. Kateellisuutta aiheuttavan ihanat! Täytynee ehkä lainata ideaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun tykkäät. Siitäpä vain tekemään samoin. Meillä töissäkin muutama miettii nahkapalojen hakemista kaupasta. :)

   Poista
 2. Onpas hyvä idea ja huikea väri :)

  Hauskalta kuulosti myös sun tulevaisuuden ennusteet. Onneksi et oo mikää rokkistara, niin ei välttämättä käy toi toteen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. :) Yritän parhaani mukaan vältellä tuota mulle maalailtua tulevaisuudennäkymää. ;) Mutta musta on silti joka vuosi se uusi musta.

   Poista
  2. No niin on. Mulle myös. Mikähän siinäkin on. Aatteleppa jos se olisi joku muu... vaikka keltainen, mitä kaikki pitäisivät, koska olisi aina niin ollut :D

   Poista
  3. Kääk! Ettäkö koko konkkaronkka olis kanarialintuja! :D On sille varmasti syynsä, että suosittu musta on tommoinen synkkä ja silmiinpistämätön. Tai no, pistäähän se näköjään johonkin hermoon, jos siitä huomautellaan. Enpäs luovuta silti. Siitäs saatte, ja tästä. ;)

   Poista

Kiva saada postia. :)