lauantai 4. toukokuuta 2013

Kierrätystehtaalla

Kaapelitehtaan meno on tänä viikonloppuna varsin eko- ja luomuhenkistä. Käväisimme kavereiden kanssa tutustumassa ekologiseen elämäntapaan innostavan Kierrätystehtaan tarjontaan. Erilaisia työpajoja oli aina ompelusta ja kierrätyskoruista kasvien kasvattamiseen ja varastolavojen uusiokäyttöön. Olisin voinut katsoa uudelleen Petri Luukkaisen huipun Tavarataivas-dokkarin, mutta tänään aikataulu ei sitä sallinut. Alla on muutama kuva tapahtumasta. Huomenna ehtii vielä mukaan klo 10-17.


Näistä lavoista tuli...

...esimerkiksi näitä.

Energiatehtaan teemana olivat energiatehokkuus ja ruokahävikin pienentäminen. Ottivat vastaan vinkkejä kodin ruokajätteen vähentämiseksi. Kirjoitin taululle, että laitan nuupahtaneen salaatin aamusmoothieni sekaan, ja hyvinpä vain toimii. Tässä kakkutikkareita, öö, mistähän jämistä nää olikaan tehty? Mulla ei jää vanhenemaan koskaan mitään sokerista. ;)

Näitä vaatepaaleja oli siellä täällä sekä istahtamista että kierrätystuotteiden esittelyä varten.
Ilmaistorille sai viedä itselle tarpeettomat, hyväkuntoiset tavarat. Mukaan sai myös ottaa mitä halusi.
Mä vein ilmaistorille pinon kirjoja ja tämän. En ehtinyt tutustua torin tarjontaan, joten itselle sain vain myyjäispuolelta ostamiani juttuja. Jotka ovat kyllä aivan ihania! Pitääpä esitellä nekin joku kerta.

Think Today:n piilopussit sammutuspeitteelle. 
Aikamoinen facelift ovat kyllä sille punaiselle hirviölle.
Rakastan tuota kaverini huivia, ja kerron sen hänelle noin joka toinen kerta kun näen kyseisen asusteen. ;) Tänään mua ilahdutti myös tuo raitapaita ja hienosti kaikkeen sopiva konjakinvärinen nahkalaukku.
Tyttöjen piristävää eleganssia metrossa

Joukon nuorinkin oli vallan tyylikäs.

Pienimmäisen auto passasi sävy sävyyn Kitchin retrosohvan kanssa. Siirryimme siis keskustaan syömään, sillä Kaapelilla oli aikamoiset ruokajonot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva saada postia. :)