keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Onnellinen hyllystä















Jahas, kuvat muuttuivat taas vaihteeksi aikamoiseksi sutuksi matkallaan Bloggeriin, mutta jospa ei välitetä. Siellähän näkyy meidän keittiön uusi hylly, joka vihdoin saatiin valmiiksi ja seinälle taannoisia tupari-hää-lapsi-virka -bileitämme edeltävinä päivinä. Olipa muuten ihanaa nähdä niin paljon rakkaita ystäviä samalla kertaa. Kun vielä olisi ollut aikaa jutella kaikkien kanssa kunnolla. No, tiedättehän, juhlat. Monet yksityistreffit on onneksi sittemmin muistettu sopia.

Ensimmäisen setin House Doctorin hyllynkannattimia sain jo ajat päivät sitten, mutta kun reilut puoli vuotta takaperin tilattu marmorilevy vihdoin helmikuussa saapui nätisti keskeltä kahteen kappaleeseen päsähtäneenä, päätin luovuttaa ja käydä leikkauttamassa vaneria tilalle. Ja hyvähän siitä vaan tuli, varsinkin kun innostuin laittamaan yläpuolelle toisenkin hyllyn. Tykkään erityisesti siitä, että kannakkeet ovat eriväriset. Vanerihan sopii loistavasti yhteen varmaan ihan minkä tahansa sävyn kanssa. Vielä kun saisi piiloon tuon hurjan coffee stationin nurkassa. No, tulevaisuuden kodissa sitten. Jotenkin veikkaan, että lähivuosina hetimulletännenyt-tyyppinen kahvinhimo kiilaa kauneuden edelle.

Kyllä mun nyt kelpaa leikkiä hyllyasetelmilla. Sitähän siis varmaan ehtii paljonkin tulevina vuosina noiden pikkuisten kaksolaisten kanssa. ;)


26 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää hyllyt ♡
    Kivaa keskiviikkoa!

    VastaaPoista
  2. Ihanaa diy-meininkiä! harmit marmorille, sekin ois ollut upea, mutta onneks löytyi näin loistoratkaisu sen tilalle. Ja joo, pidä vaan kahviasema kädenulottuvilla ja varaa riittävästi kahvia jemmaan, suotta piilottelet mihinkään. Niin hyvältä näyttää tuo teidän keittiö, ei ookaan jokatytöllä samanlaista!

    Olipas niin ihana nähdä la, vaikka sitten jälkeenpäin harmittikin, ettei sen kauempaa ehditty jutskailemaan. Mutta jatketaan näin linjoja pitkin sitten! Rentoja päiviä sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, joo, kahvia kaappi täyteen ja maitoa jääkaappiin, ja vaikka vielä miehelle suuri innostus siivota keittiötä, niin kyllä me pärjätään. ;) Kiitos Hanna, on tää kyllä coffee stationin sekasotkusta huolimatta tosi kiva ja toimiva keittiö.

      Mua kans harmitti, että meillä oli Lyden kans niin kiire lähteä kohti seuraavaa (peruuntunutta, mutta järjestäjiltä ilmoittamatta jäänyttä) tapaamista. Olisi ollut niin kiva jutella enemmän. Mutta onneksi meillä on tää some. ;) Ihanaa viikon jatkoa!

      Poista
  3. Aivan ihanan näköistä...edelleen!

    VastaaPoista
  4. Näpsäkän näköinen hylly, ja kivasti tuo värimaailma toistuu hyllyssä mikä teillä on muutenkin :-) Joko olet löytänyt paikan sille meidän sisustuskauppakierroksen naulakolle? :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, munkin mielestä (vappu kato;) hylly solahtaa jotenkin tosi hyvin muuhun keittiöön. Mä haluaisin nähdä sitä naulakkoa paljon, joten vähän mietin sitä tuohon kellon alle. Haittaako se nyt, jos mun lempparikäsilaukku ja joku kaunis koru roikkuvat keittiössä? :D No, harkitaan nyt vielä.

      Poista
  5. Todella kaunis hylly! Ja voihan marmorilevy :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Vilja. <3 Joo, aina ei voi voittaa, mutta ilahduttaa tuo tokakin vaihtoehto tällä kertaa. :)

      Poista
  6. Hyvältä näyttää, peukku ylhäällä ! Marmori tuntuu tuottavan harmaita hiuksia muillekin...mie en löydä mistään oikeaa sävyä.

    Oli ihana nähdä <3 Ja harmi kun lähditte niin aikaisin. Vieläpä kun kävi niin ikävästi, että teitte "hukkareissun". Seuravalla reissulla kummitädit tulevat sitten sankoin joukoin sylittelemään kaksosia ja sie saat istua ja hörppiä kahvejas ihan rauhassa <3 Pus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana. :)
      Marmorin sävy, ja etenkin sen kellastuminen ajan myötä kosteuden(?) kanssa reagoidessaan, ovat kyllä aiheuttaneet itsellenikin päänvaivaa. Monesti oon miettinyt, että menis nyt jo muodista pois, ettei tarvitsisi enää himoita. ;)

      Olispa juu ehditty jutella pitempään. Ensi kerralla todellakin siirryn kaffen keitto- ja juomajoukkoihin ja annan syliteltävät tädeille. <3 Toivotaan, että osaavat käyttäytyä. ;)

      Poista
  7. Meillä on nuo samat kannakkeet, itseasiassa juuri tänään kävin postista hakemassa :) Täytyy kyllä sanoa, että aika pettynyt olen..tilasin nuo messingin väriset ja huh miten huonolaatuiset. Erittäin epätasainen väri ja toisessa kannakkeessa ihmeellistä raitaa metallissa :( Nuo teidän näyttää huippukauniille ja tasavärisille! Että harmittaa. On varmaan joku maanantaisetti sattunut pakettiin. Plan B onkin suhuutella ne mustiksi. Tykkään kuitenkin tositosi paljon kannakkeiden mallista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi harmi, että kannakkeiden pinta oli pettymys. :( Eivät nuokaan meidän mitkään täydelliset ole, mutta otin sen rustiikkisena patinajuttuna, niin ei jäänyt vaivaamaan. ;) Mulla oli sama mielessä, että jos joskus kyllästyy messinkiin, suhauttaa vain uudelleen sen hetken toivevärillä. Tosi kauniit ne kyllä ovat.

      Poista
  8. Joskus plan b:t voivat osoittautua jopa ykkösvaihtoehtoa paremmiksi. Tai sitten se on mun ikuista optimismia :)

    Mites niiden ikkunapokien sävy muuten toimi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just niin Karin, sinä se aina löydät sen risukasaankin paistavan säteen. :)

      Kiitos kysymästä ja avusta, ikkunanpokat ovat juuri niin mustat kuin toivoinkin. Ihanat, sävy täydellinen. Oven ja kirjahyllyn sävy on hieman harmahtavampi (Tikkurilan Tussi ovessa), mutta ei haittaa yhtään. Jotenkin vain oon ehtinyt unohtaa, miten se pokien sävy lopulta löytyi. Tuolla Tussilla taisin kysellä RAL-vastaavuutta Tikkurilan infosta tms. Olin varmaan aikamoisessa stressissä seinän kanssa ja aika kauan. Onneksi se on vihdoin valmis.

      Poista
  9. Ihana hylly! Ja tuo plan b toimii kyllä upeasti :)

    VastaaPoista
  10. Kiva hylly! Harmi, kun en suhun törmännyt lauantaina! Ois ollut kiva nähdä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jaana. Mä katoin ihan äimänä kuvista, että siellä se on ollut, enkä mä oo nähnyt vilaustakaan! Asia täytyy korjata ensi kerralla. <3

      Poista
  11. Hyvältä näytti myös livenä :)

    VastaaPoista
  12. Teijän köökki on kyllä herkku :)

    VastaaPoista

Kiva saada postia. :)