lauantai 5. joulukuuta 2015

Päivänvalolla
























Pyh, aivan yliarvostettua tuo lisävalon ottaminen avuksi kuviin. Jos jaksaisi, kaivaisi kaapista, mutta. Väsyttää. Meillä on lähinnä nukuttu tämä ja viime viikko. Olemme olleet vuorotellen kipeänä, ja suosikkiharrastus tuntuukin olleen sohvalle nukahtaminen. Olen katsellut sohvannurkassa nököttäen joulun suosikkielokuvani Love Actually ja Holiday, ja kuunnellut viimeisen soundtrackilta pääsävelmää ehkä hieman liikaa. Töiden jälkeen olen jaksanut juuri ja juuri korjata kokeet ja mennä nukkuman. Reipasta.

Tokyon joulumyyjäisistä kävin sentään hakemassa pari lahjaa. Itselle tietysti. Esimerkiksi nuo viimeisen kuvan pienet messinkilautaset. Proloque Shopista löysin kullanväriset metallilankavalot ja HM Homesta kulta-harmaita joulupalloja. Huonekuuseen askartelin virkeänä hetkenä pallonauhan messinginsävyisestä rautalangasta ja pakettitarroista. Toinen nauha syntyi raidallisista paperipilleistä, jotka leikkasin pätkiksi ja pujotin metallilankaan. Esmeralda's-Essin mulle lahjoittama, kauan etsimäni kultamaljakko viihtyy kuusen vieressä. Harakka harakan tuntee. Kunhan ihan kohta tulee pimeä, sytytän kynttilän enkeli-, eiku lintuhäkkikelloon, joka ei kilise, mutta pyörii kyllä. Toivottavasti se kuitenkin kiljaisee, jos unohdan kastella Muotoseikan Viljan tuomaa kukkasta.

Hassua, että väsystä huolimatta joulu on tullut meille. Kai se sitten halusi. Tulkaahan hei takaisin illalla. Laitan pari kuvaa ikkunan talvikoruista sekä eteisen uutuudesta. Nyt joulukorttimetsälle käyttämään tämä puolivirkeä hetki.

 

6 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Kivasti oot huonekuustakin koristellut. Tuo enkelikello on hieno! Toivottavasti ootte jo paranemaan päin! Mukavaa iltaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jaana. <3 Täällä odotellaan paranemista kuin kuuta nousevaa, huomenna kun pitäis ajella useampi tunti suuntaansa. Ihanaa iltaa sullekin!

      Poista
  2. Ihana tuo lintuhäkki-kello (vai mikä se olisi nimeltään).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, olin ihmeissäni ja innoissani, kun näin noita. Enkelit kun eivät puhuttele mua mitenkään jouluun liittyvinä liitelijöinä.

      Poista

Kiva saada postia. :)