maanantai 6. heinäkuuta 2015

Odottavan aika





Terve! Täällä jatkuvat kärsivällisyysharjoitukset keittiön suhteen. Samoin oman pään harhautusyritykset. Lauantaina toinen oli Tampereella poikain kesäretkellä, minä taas puistopiknikillä pitkän kaavan mukaan. Kotona aamukolmelta siis. 








Eilen olimme puistossa pizzan kanssa. Tänään karkasimme kesken hösselin tunniksi naapuruston lounaspaikkaan ja karkkitehtaan kauppaan. Sanottavampaa apua ei näistä yrityksistä kyllä odotukseen ole,  vaikuttavat lähinnä lihottavasti. No, selviytymiskeinonsa kullakin. Ja siis, niinhän se luonnollisesti menee, että kun uusi keittiö on valmis, alkaa saman tien älyterveellinen kokkaaminen. Takuulla, heti. ;)




Onneksi joku on tehnyt meillä muutakin kuin huokaillut ja tuskaillut.


  



Huomenna asennetaan loput jo paikalla olevat kaapinovet, ylihuomenna valaisimet. Joku päivä tällä viikolla tulevat saarekkeen olohuoneen puolen vaneriovet. Siinäpä ne suurimmat, mitä nyt voi laittaa. Jäljelle jäävät ne onnettomat sokkelit sekä yhden valaisimen ja liesituulettimen etsintä. Tänään aion lämmittää uunin ekaa kertaa toissa sunnuntain jälkeen. Mies haki jo pullon viiniä, huh. Sisustus COCOn Sannahan on pyörinyt täällä reippaana keittiöfirman puolesta. Huomenna taas tulee Koti Aurorassa -blogin Johanna perheineen tsekkaamaan kaaoksen. Ehtivätköhän nuo vanhat kaapit tuosta olohuoneen lattialta lähteä ennen sitä? Onko jääkaappi paikoillaan? Onko ehditty imuroida? Onko sänky pedattu, ja muistettu käydä automarketissa leipomassa? Tämä ja muut elintärkeät kysymykset saavat vastauksensa vuorokauden kuluessa. ;D Nyt äkkiä lasi sitä viiniä.

P.S. Käykäähän muuten vastaamassa Indiedaysin lukijakyselyyn. Vastaaminen vie viitisen minuuttia, ja vaikuttamisen lisäksi vastaajat pääsevät osallistumaan muun muassa 100 euron arvoisten lahjakorttien arvontaan.


18 kommenttia:

  1. Hitaasti hyvää tulee, vai miten se sanonta nyt menikään? Toisaalta onhan myös sanonta, että odottavan aika on pitkä. Itse en pidä odottamisesta yhtään, saatava on asiat mieluiten heti :)
    Onpa teillä kaunis hana muuten...
    Menehän nyt ottamaan sitä viiniä vaikka toinenkin lasillinen.
    Mukavaa alkanutta viikkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikä tässä odottamisessa onkin? Ei auta, vaikka tietäisi, että ihan hetkisen kuluttua on valmista. Hullua. ;)

      Kiitos Outi, hana on mun uusi lemmikkini. Opettelen just käyttämään sitä. Hieman erilainen kuin vanha.

      Viiniä on tullut kiiteltyä useasti tässä hermostuksen tilassa. Kyllä se lasi tai kaksi kummasti helpottaa. Kunhan ei liikaa lääkitse.;)

      Iloista viikkoa sullekin!

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos Suvi, oon täällä ihan ihmeissäni itsekin. Tästä tulee just sellainen kuin ajattelin. Kunhan nyt muutama viimeinen asia saadaan paikoilleen tulevina viikkoina.

      Poista
  3. Tulee kyllä tosi hieno! Ihana tuo laatta, musta laasti välissä ja tuo hana kyl kruunaa koko paketin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiina! :) Joo, tuommoisena mä sen unelmissani näin. Mustaa, valkoista ja ripaus messinkiä. Ja tänään pääsivät valaisimet kattoon - au, miten hienot!

      Poista
  4. Tilavan näköinen keittiö! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä siellä mahtuu puuhaamaan. Ja miehelle oon luvannut pyhästi, että edelleenkin kaikki mahtuu kaappeihin siitä huolimatta, ettei yläkaappeja enää ole. :)

      Poista
  5. Mä oon niin onnellinen teidän puolesta ! Keittiöstä tulee upea <3

    Tsemppiä kärsivällisyysharjoituksiin. I feel you.

    VastaaPoista
    Vastaukset

    1. Eilen oli itkukohtauksien päivä tän kaaoksen keskellä, mutta nyt mut on taas vakuutettu täydellisestä lopputuloksesta. Hieno tulee, just ihana.

      Kiitos, samoin sinne teille. Ihan kohta ihan valmiiseen ihanuuteen!
      Nähdään lauantaina! ♥

      Poista
  6. Hulvaton postaus! :) Hei, tehän olette jo loppusuoralla, kyllä se siitä. :) Näyttää nyt jo upealta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, eihän tästä selviä millään ilman pilkettä silmännurkassa. Ihan totta, kyllä tää tästä, loppusuoralla ollaan, ja kesäreissusta palatessa pitäisi melkein kaiken jo olla loksahtanut paikoilleen.
      Kiitos Kristiina! ♥

      Poista
  7. Kiitos isännälle ja emännälle viimeisestä. Keittiöstä tulee superihana! Nähdään taas kohta ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellenne, koko konkkaronkka. <3 Kiitos, alan uskoa taas itsekin. :)
      Nähdään ensi viikolla!

      Poista
  8. Hyvältä näyttää jo tässä vaiheessa :) Keittiöstä tulee upea ja odotus kyllä palkitaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Joanna. Kuukauden päästä oon jo unohtanut tämän hermoilemiseni. I hope! ;)

      Poista

Kiva saada postia. :)