perjantai 10. heinäkuuta 2015

Asuntomessujen lehdistöpäivä





Terveisiä Vantaan Asuntomessuilta! Pääsin pressipäivänä, torstaina, tutustumaan messutaloihin iloisessa bloggariseurassa. Aurinko paistoi kuumasti, ja vain yksi sadekuuro keskeytti hetkeksi decolteen palamisen. Että olikin hauskaa, eikä haittaa, vaikka tänään jalat ovat olleet muusia ja olo muutenkin kaikkensa antanut. Kuvia otin niin kauan kuin akkua riitti. Muutama otos olisi ollut kiva näyttää myös messualueen tuntumassa esitellyistä loft-tyyppisistä asunnoista, mutta eiköhän joku kiva lehti nekin esittele. Ja hei, menette tietty paikalle, jos pääsette. :) Alla on ensin muutama siellä täällä katseen kiinnittänyt juttu, ja sen jälkeen yksityiskohtia mua eniten ilahduttaneista taloista tai sisustuksista. Ei mitään paremmuusjärjestystä, sillä sellaisen muodostamiseen ei noin pyörällä päästään ja nopeasti paikasta toiseen surffaillessa kykene. Näin ollen eivät myöskään joidenkin talojen vallan herkulliset tarjoilut päässeet vaikuttamaan tämän "lehdistön edustajan" lahjomattomuuteen. ;) 




Kumpi matkii kumpaa? Etsi kuvasta kaivinkone. ;)












 Nyt niihin suosikkeihini:


26 Villa Kapee

Parasta kauniit ikkunat, varsinkin yläkerrassa. Lisäpisteitä hauskasta ja tyylikkäästä värien käytöstä.



















19 Vivola

Vaaleaa puuta ja nahkaa, kontrastina upeaa mustaa. Kaunis valon kulku.
 













18 Honka Savukvartsi

Upea ulkomuoto ja ihana sisäpuutarha keskellä taloa. Ja sitä vaaleaa puuta.









16A Potius Isokivi A

Lähes prikulleen makuni mukainen sisustus. Ymmärrätte varmaan.
















 14 Kontio Harunire
 




Lopuksi vielä alla kuva Ellen Jokikunnaksen suunnittelemasta sisustuksesta. Meinasimme sen jälkeen lähteä kohti lofteja ja siitä päin omia kotejamme, mutta ovella talon edustaja ehdotteli sen verran itsepintaisesti Olli Hermanin suunnitteleman asunnon moikkaamista, että päätimme antaa rock-sisustukselle tilaisuuden. Paikan päällä hoksasi, miksi rouva oli niin tohkeissaan. Siellähän istuskeli Olli itse. No tietysti, kohteen sisustaja kun oli. Harvemmin vain tunnistaa noita messutalojen sisustuksen suunnittelijoita ulkonäöltä. Vallan charmantti nuorimies. Ei kuulemma ollut aiemmin päässyt sisustamaan yhtäkään asuntoa. Syynä yllättäen naiset. ;)


9 Spinelli A2




10 Spinelli A1






Sisustusblogeista tuttuja naisia tuli päivän aikana vastaan ainakin tusina. Tässä hulvattomat naurunaamat blogeista Heinässä heiluvassa, Keski(piste), Valkoinen soihtu, Sisustus COCO, Piirto, Esmeralda's ja Koti kaupungin laidalla. Iloisesti törmäilimme koko ajan myös muiden muassa White & Freshin Irinaan ja Oma koti valkoisen Miiaan. Että oli hauskaa! Jutut superlaadukkaita koko ajan ja sitä rataa. :D Ei sentään herätetty ihan kamalasti pahennusta siellä lehtiväen keskellä. Kiitos teille, ihanuudet, oli huippu päivä!






En ymmärrä, miksi yksikään naisista ei halunnut lainata näille kavereille silmiään. Tarjouduin ystävällisesti ottamaan kuvan. Ensi vuonna Asuntomessuja siis kutsuu Seinäjoki. Mutta hei, ensin nämä tänään yleisölle auenneet messut. Jos kiinnostus heräsi, suosittelen tutkimaan taloja lähemmin itse. Hieno uusi Kehärata vie perille. Jääkää pois Kivistön asemalla, jolta kävelee tai ajelee kuskittomalla bussilla perille 800 metriä.  Eräät sisustusintoilijat kylläkin ajoivat onnellisesti Kivistön aseman ohi jutellessaan niin kiihkeästi. Perusmenoa tässä porukassa. Kaikki niin hiljaisia ja rauhallisia. ;)


16 kommenttia:

  1. Oli tosiaan kiva törmäillä pitkin päivää, joko edellä tai jäljessä. Meillä meni myös ihan hervottomaksi lopussa jutut ja touhu, kun jalat painoi sen tonnin ja väsymys iski. Olisi voinut kuvitella, että olisi tosiaan nautiskellut jotain messukohteissa. Yllättäen hieman rauhottui kyllä, kun sai siellä loft-kohteessa shampanjaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritin kinua Sannaa hidastamaan sen samppanjateltan luona, mutta ei auttanut. ;) Kamala kiiru kotiin. Tosin saihan parissa paikassa päivän aikana kyllä jo kuohuviiniä jaksamisen avuksi. Mutta niillä viimeisen kohteen jaloilla ja jutuilla olisi kyllä voinut päättää päivän nautintoaineiden kohdallakin aidolla tavaralla. Nähdään taas! :)

      Poista
  2. Juuri näin se meni, kiitos vielä huippukivasta päivästä! <3 Oli oikein onnistunut messupäivä ja hyvin ehdittiin kierrellä kohteetkin. Mukavaa nähdä hiukan erilaisia kuvakulmia jokaisessa blogissa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi. :) Joo, samaa tässä oon itse hokenut käydessäni lukemassa teidän muiden juttuja. Kuvat ovat niin erilaisia, jopa samasta kohteesta. Erilaisten makujen mukaan mennään, ja se on hyvä se. :)

      Poista
  3. Ihania kuvia, ja niin pro:n näköisiä bloggareita tuolla:))) Kiva päivä, kiitos ihanasta seurasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö, pro mikä pro. :D Kiitos sulle, ilopilleri! :)

      Poista
  4. Mulle alkaa nousta ihan messukuume, kun katselen näitä kuvia. Jotenkin Dekoa selatessa messut tuntuivat valtavalta pettymykseltä paria poikkeusta lukuunottamatta, mutta näyttäisi sieltä löytyvänkin hauskaa katseltavaa.

    Tuollahan on muuten juuri ne liukuvärjätyt "paneelit", mistä postasin jokin aika sitten! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sieltä katseltavaa ja huokailtavaakin löytyy, ja todellakin ne liukuvärjätyt paneelit. :) Mene ihmeessä ihailemaan, jos aikatauluun mahtuu.

      Poista
  5. Kiitos poiminnoista, näitä on ilo katsoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että näistä on iloa. Ajattelin, että tulee nyt tämmöinen megakimara kuvia, ettei tartte enää välttämättä aiheeseen palata. Haha, sain karsittua hienosti 40 kuvaan. ;)

      Poista
  6. Kiitos! Ensimmäinen laaja ja perusteellinen asuntomessupostaus. Itse en jaksanut pressipäivään lähteä, mutta näillä eväillä käväisen messuilla vähän myöhemmin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olepa hyvä, Vilja. :) Pidä hauskaa messuilla. Katselen sitten blogistasi, mitkä kohteet sua eniten innostivat. Että siis todellakin otat sen kameran mukaasi. ;)

      Poista
  7. Tosi kivat kuvat! Ihana oli taas nähdä<3 Ananaskin on muuten nyt hankittu, jeii!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Viivi! <3 Joo, tosi ihanaa oli nähdä. Kuukauden parhaita päiviä. Hauskin ihan varmasti. ;)
      Go go ananas! :D

      Poista
  8. Ihanalta näyttää. .. ja saa aikaan uusitalo-kuumeen. Voi noita isoja tiloja, joissa kaikki kalusteet näyttävät kauniilta.
    Miksiköhän sitä ei tullut ilmoittauduttua tuohon päivään.. voisihan sitä joskus ihan repästä ja johonkin lähteä kun kerran järjestetään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mitään uusi talo -kuumeita sinne! Teillähän on niin ihanat oltavat. :)
      Ensi kerran sitten repäiset. Jos tuntuu siltä. <3

      Poista

Kiva saada postia. :)