tiistai 22. maaliskuuta 2016

Seinä!









Jee! Katsokaa nyt. Vihdoinkin meillä on väliseinä ja kirjahylly. Laatikkomme muuttui yksiöstä kaksioksi vaivaisella vuoden tuskailulla. ;) Oven ostimme käytettynä ja laitatimme kuntoon. Seinän yläosan lasien reunukset ovat alumiinia. Mies tahtoi Lundiaa, mä sain päättää värin. Vielä kun saamme ruokapöydän huollosta ja tuon maton sen alle takaisin, ai että meidän kelpaa. Ja eipä muuten ole enää yhtään vihreää pelikaanilaatikkoa.

Veimme itsemme ja sisäiset lapsemme ;) talvilomaksi Firenzeen. Kiipeilin vielä silloin vuoripukin lailla kirkontorneihin. Nyt on jo vaikeaa laittaa kenkiä jalkaan, ja liikkumistani kuvaillaan ystävällisesti vaappumiseksi.

Pikkuruiset ovat tyttöjä ja voivat hienosti. Mä konmaritan ja kirpparoin vimmalla raskaushuuruissani, enkä varmaan edelleenkään ehdi siis jaksa sen kaiken riehumisen jälkeen turhan usein blogihommiin. Mutta parempi varmaan kirjoittaakin vain silloin, kun on edes jotain puolijärkevää sanottavaa. Johan siellä ruudun toisella puolella hermot menisivät, jos alkaisin pommittaa odotusjutuilla, jotka tietysti pyörivät mielessä yötä päivää.

Kerron, kun taas tapahtuu. Pian pitäisi olla esittelyvalmiina muutakin uutta kotoa. Eräät juhlatkin ovat aivan oven takana. Kaunista pääsiäisviikkoa muruset!