tiistai 28. lokakuuta 2014

Lauantain "viralliset"





Kuvat: Pauli Siuruainen




Jep, tosi virallista sakkia. ;) 

Aijai, kuvat ne vain paranevat. Tai no, vieläkin taitavat kyllä olla ylitettävinä ne eiliset. :D Netissä tulivat vastaan nämä iloiset potretit lauantain Indiedays-tapahtumista. Allekirjoittaneen lisäksi yllä hurmaavat naiset blogeista Heinässä heiluvassa, Valkoinen soihtu, Sateenkaaria ja serpentiiniä, Koti Aurorassa ja Kutikuti. Ensi vuonna uudestaan!


maanantai 27. lokakuuta 2014

Koko päivä yhtä juhlaa












Lauantaisen Bloggers' Inspiration Dayn parasta antia oli tavata hymyileviä kasvoja tuttujen sisustusblogien takaa. Kiertelimme minglaamassa Sateenkaaria ja serpentiiniä -Lauran ja Koti Aurorassa -Johannan kanssa Ravintola Sipulin talvipuutarhassa, ja hauskaa oli. Yllä ihanaisten Lauran ja Johannan kanssa hurmaava Pastellimajan Hanna. Hei te kaikki vastaan tulleet, oli tosi hauska tavata. :)

Sitten hieman rakeisempaa kuvaa. Etkoista. Ei sentään enää itse iltajuhlasta, josta taitaa toistaiseksi olla meidän osaltamme todisteina jälkipolville vain parit vessa-hellfiet.




Ennen Indiedays Blog Awards -juhlia kyläilimme Johannan kanssa Lauralla. Mukana oli myös Kutikuti-blogin Miia. Lauran mies Janne yritti epätoivoisesti saada meistä ihmismäistä yhteiskuvaa. Miia on toiveestaan jo leikattu näistä yritelmistä kokonaan pois. Ei ymmärrettävistä syistä halua esiintyä näidän kahjojen kanssa samoissa raameissa. :D








No mutta hyvinhän se meni! Kyllä meistä vaan hienoja otoksia saa. Viimeisessä Miiakin mukana. ;) 
Kiitos Janne. Kiitos huiput naiset! Ja kiitos Indiedays iloisesta päivästä.



torstai 23. lokakuuta 2014

Tukholma 2: Pakkauksia ja muita ihania







Mullahan ei silmä yleensä kauniisiin asioihin tartu, ei sitten millään. Pakkauksiin varsinkaan. ;) Tässä maailmaa linssin läpi katselleen huomioita kauniista, hauskasta ja kivasta tavarasta Tukholmassa. Olipa onni, että oli kamera matkassa. Ei tarvinnut ostaa mitään näistä. Hyvä hyvä!




NK:n pakkauksia voisi tämä mustavalkoisen rakastaja tuijotella tunteja.








Yritin ja yritin, mutta en saanut valittua mieleistäni valopalloyhdistelmää. Ehkä ensi kerralla. Affären, Gamla Stan. Myös ensimmäisen kuvan kirjainkynttilät kuuluivat liikkeen valikoimiin.








Lagerhaus oli yhtä iloinen tuttavuus kuin ennenkin. Sieltä sitten aina löytää vaikka mitä. Esimerkiksi pahvilautasia, kaakelitarroja, kerrostarjottimia, tiskiainetta. No, kaikkea semmoista, mitä ihan kaikki yleensä ulkomailta kotiin raahaavat. ;D Ja aina, ihan aina, tahtoisin tuoda lahjapaperirullia. Laivassa olen toki tuonutkin, monesti. Nyt ei onnistunut.
















Ei ollut NK:n sisustusosastossakaan valittamista. ;)










Turha harmitella myöskään Illums Bolighusin näkymiä. Joulu oli tullut.










Ehkä pitäisi... :D


tiistai 21. lokakuuta 2014

Tukholma 1


















Tukholman riemuissa olisi viihtynyt pitempäänkin. Jos jättää laskuista turhan reissun kuihtuneeseen Stockholm Quality Outletiin Barkarbyhyn, matka oli mielenkiintoinen. Vaeltelimme Södermalmilla. Haistelimme Byredon parfyymit pariin kertaan läpi. Kiersimme kaupungin sisustusliikkeitä. Ajelimme ratikalla ja tunnelbanalla sinne tänne. Ihailimme kauniita ravintoloita ja vanhaakaupunkia. Innostuimme Fotografiskan näyttelyistä (ja valokuva-automaatista). Retkestä valokuvataiteen museoon ja muista matkalla silmiin osuneista kauniista asioista täytyy kirjoittaa omien otsikoidensa alla. Kun taas tuli otettua muutama kuva.














Kukkia näkyi kaupungilla maassa ja katossa. Myös hotellimme irrotteli kirkkailla väreillä. Ei päässyt syksyn harmaus yllättämään.












Yllä iloinen matkaseuralaiseni, joka löysi hotellin aulasta peilin. ;) Samainen kummineito muuten täytti reissulla pyöreitä vuosia. Tilanne vaati luonnollisesti tapaksia ja skumppaa. 

Lisää kuvia on tulossa, mutta nyt valmistautumaan Downton Abbeyn uuden kauden alkuun. Jee!