lauantai 1. marraskuuta 2014

Tuliainen itselle






Islantilais-tanskalainen Finnsdottir valmistaa keraamisia astioita, koruja ja sisustusesineitä. Sain taannoiselta Tukholman-reissultani tuliaisiksi itseltäni tämän hyvin viileäsävyisen, kirkkaan mustavalkoisen posliinisormuksen. Syksyn suosikki.

Jopas on taas viikko viety ihmistä. Iloisesti blogimenoissa kulunut viikonloppu ei juuri hengähdystä tarjonnut, vaikka upea olikin. Korjasin maanantain ja tiistain kokeita, ja keskiviikkoilta kului koulun penkillä väsäillen oppilaille inspiroivia tehtäviä nykytekniikan ihmeitä hyödyntäen. Työpäivät olivat täynnä luurankoja, lepakoita, rottia, käärmeitä, skorpioneja, ruumisarkkuja, muumioita, Halloween-diskosta innostuneita lapsia, ja lopulta diskoillan jälkeen väsyneitä riehujia. Torstaina olisi ollut Lauran järkkäämä bloggaajailta, mutta töissä nousi kuume, joka pakotti sohvalle koko illaksi. Jokin kai käski välillä vetää henkeä. Harmittaa, etten jaksanut tapahtumaan, mutta lepo teki tehtävänsä, ja eilen oli jo taas hyvä olo. 

Kävimme kaverin kanssa perjantaidrinksujen jälkeen ostamassa tälle päivälle huippuainekset pitkää pyhäinpäivän ateriaa varten. Aloitamme porukalla jo iltapäivällä. Mutta sitä ennen lenkki. Ja se tosi hyvä maa-artisokkakeiton resepti täytyy myös löytää. Toivottavasti tuli ostettua summassa kaikki tarpeellinen sitä varten. Ei sitten tullut mieleenkään googlata kaupassa. Kiitos niiden drinksujen.


Hyvää pyhäinpäivää! :)



14 kommenttia:

  1. Hieno sormus. Mukavaa iltaa, meilläkin on tänään tyttöjen järkkäämät halloween-pippalot :)

    VastaaPoista
  2. Kivan näköinen sormus. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Eikös. :) Niitä oli muitakin kuvioita, varmaan jotain pilkkuja ja sen semmoisia, ja myös punaisella kuviolla. Mutta enhän mä semmoisia osannut edes katsoa. ;)

      Poista
  4. Oi nyt käänsit veistä haavassa. Mulla on ollut samanlainen lahjaksi saatu sormus, jossa luki kys koko matkan sormuksen ympäri. Sain sen mun lempikaupungissa Kööpenhaminassa <3 Sitten jossain konsertissa innostuin taputtamaan ankarasti ja loput voi arvata. Meinas tulla itku. Liimasin sen kasaan ja ajattelin pitää sitä riipuksena, mutta eihän se pysynyt enää koossa. Toivottavasti saat sun ihanuuden pidettyä ehjänä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sua parkaa sormuskohtaloinesi! Ei siis saa pudottaa. Onneksi mun versio on tällä hetkellä hippasen tiukka. Ei taatusti tipu. ;) Näin niitä pusuaiheisiakin tuolla. Kun olisin tiennyt, olisin tuonut sulle uuden.

      Poista
  5. Tosi kaunis! Mitenköhän kestävä tuo on, kun on keraaminen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös ookin ihana. Kysymykseesi: Hihi, katso yltä Joannan kommentti. ;)

      Poista
  6. I h a n a ! Siis Tukholmasta löytyi? Saiskohan tuon miehen kuuden vuoden tauon jälkeen sinne suuntaan lopultakin houkuteltua... Pitäis kyllä olla varmaan joku muu veruke kuin ihana sormus... ;)
    Mukavaa iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, Illums Bolighusista ostin. Nyt mies matkalle mukaan. Tukholmassahan on esim. Globen, jossa voisi olla mahdollisuus nähdä joku peli tai hyvä konsertti... ;)

      Poista
  7. Vinkkaa sit mulle millaisen keiton teitte. Mun uusimpaan suosikkiin tulee rakuunaöljyä ja päärynää. Nam! Käytiin muuten just nostamassa sieltä Jannen pikkumökiltä artisokkaa paperikassillinen. Siis sitä on nyt :D

    Hauskaa iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mä katsoin sun instasta sitä ihanaa säkkiä, ja himot heräsivät välittömästi. Nyt tuli kyllä hyvin yksinkertainen soppa. Ei mitään hömpötyksiä - peruskeitto perunalla, kermalla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä. Joskus on tehty toisenlaistakin, mutta tämä aito ja alkuperäinen oli kyllä taas niin kultaa.

      Poista

Kiva saada postia. :)