tiistai 2. syyskuuta 2014

Kauniitakin vielä

Ei ollut keskellä kesäkuuta sen kamelin onnenpäivä, napsahti nimittäin selkä katki ryminällä. Stockan MAC-myyjän silmät sen sijaan loistivat, kun valitsin siveltimiä pokkana samaan tyyliin kuin lapsena kioskilla irtokarkkeja. "Ja sit kaks noita ja yks tuollanen. Ja tuo ja tuo." On kuulemma harvinaista herkkua nähdä jonkun uusivan koko välineistönsä kerralla. Uskon, laskusta päätellen. ;)

Olin kitkutellut vuosikaudet niin sun näin toimivilla, sieltä sun täältä haalituilla meikkisiveltimillä. Siinä vaiheessa, kun viimeistenkin halpisten liimaukset alkoivat lopullisesti pettää, tuli se kaunis päivä, kun allekirjoittanut kesätyötönkään ei löytänyt syytä jättää kempparireissua väliin. Ja siinä vaiheessa, kun innostunut myyjä sipaisi poskipäätä maailman pehmeimmällä puuterihuiskulla, ei tarvinnut enää miettiä, valitako nämä vai kilpailijan vastaavat. Kun vielä miellyttivät esteetikon silmääkin. Iso osa kesän matkarahoista sai kyytiä, kun ostaa täräytin kerralla kuvien kasan kunnon siveltimiä. Mutta ne ovat aivan huippuhyviä. Ja päivittäisessä käytössä joka ikinen. Voi että. Lämmin suositteluni.Puhdistusaineenkin ostin. Nuo täytyy pitää hyvässä kunnossa. 
Aionhan käyttää niitä vähintään kymmenen vuotta.11 kommenttia:

 1. Ymmärrän kyllä täysin, miten näin pääsi käymään! On kyllä super kauniita ja jos toimivat vielä yhtä hyvin kuin miltä näyttävätkin, niin ostoshan on ollut täydellinen!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Kiitos Jaana. Sukulaiset ja monet kaverit eivät ole olleet yhtä armollisia. Hinnan kuultuaan varsinkaan. ;)

   Poista
  2. Hinnasta viis, jos ovat kauniit ja hyvät :)

   Poista
  3. :DDD Mä taas täällä kauhistelen. Sekä ostosta, että teidän keskustelua. You know :D

   Mä en ees tiedä mihin noita kaikkia tarvitaan. Mulla on sekalainen seurakunta siveltimiä. Cittariajoilta kaupanpäällisiä. Käytän kolmea. Yhtä puuterille ja aurinkopuuterille. Toista poskipunalle. Kolmatta kulmakarvoihin.

   Niin - siis mitä noi viis on?
   (En kestä - kikattelen täällä yksinäni tälle ja muistelen meidän Tyynelän meikkikeskusteluja. Tää on niin tätä. On vissiin kuume noussut päähän.)

   Poista
  4. Kuules kuumehöpö siellä. Kikattele sä vain rauhassa. Mulla on nyt meikkausrintamalla zen. Mulla on tossa uudet (tai siis 3 kk vanhat) siveltimet puuterille, poskipunalle, varjostusvärille, korostusvärille, kulmille. Sit kaksi luomivärisivellintä ja yksi häivytykseen. Ettäs tiiät. :)

   Poista
 2. Voi hurjaa. Mä en edes halpistuollaisia uskalla/osaa/viitsi/raaski ostaa kerralla ku kaksi.. Ja jos totta puhutaan, mä en edes osaa käyttää niitä. Mä en osaa mitään muuta ku huitasta vähän bb-voidetta naamaan ja ripsaria silmiin. Ja sillä nyt ei vielä kovin radikaalia muutosta saa aikaiseksi :D Ja se on mun "juhlatällinki".

  Mutta varmasti hyvä hankinta, jos kerran päivittäiseen käyttöön :) ! Ja toivottavasti kestävät käytössä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih. Ihmiset ehostavat itseään niin eri tavalla. Toiset ovat freesejä ihan vain pienellä sipaisulla. Mulla on jäänyt teiniaknevuosista päälle tapa käyttää meikkivoidetta. Ja jos sitä laittaa, pitää silmissäkin olla jotain, jne. Toinen ääripää mulla on sitten kulkea usein sunnuntaisin iman mitään. Vaikka Stockalla. :) Raskaasti en arkena missään nimessä meikkaa, mutta kun silti jokaiselle tökötille siitä meikkivoiteesta kulmaväriin, korostukseen ja varjostukseen on omat siveltimensä, niitä kertyy jännä määrä. Mut nyt on, ja on hyvät! :)

   Poista
 3. Ai että! En usko et mulla tulee koskaan olemaan varaa tollaseen ostokseen, mutta saahan sitä lottovoitosta haaveilla :) Ihanat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään ajatellut. Ikimaailmassa. Mutta päätin pihistää muusta. Niistä mun tavallisimmista turhista ostoksista. Onnistuin, ja tuntuu hyvältä. :)

   Poista

Kiva saada postia. :)